2777
2789
چرا کات کردیچندروزهچ مدت باهاش بودیو چندسالته خودت

خب باهم نمیساختیم من غر میزدم اون بهونه میورد برا بی محلیاش و نبودناش

ده روزه کاتیم 

چهارسال باهم بودیم 

سی سالمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باهم نمیساختیم من غر میزدم اون بهونه میورد برا بی محلیاش و نبودناشده روزه کاتیم چهارسال باهم بودی ...

بستگی ب خودت داره

منم تازگی کات کردم، تازه رابطه ای ک هیچ مشکلی نداشت و طرف یهو عوض شد بخاطر مخالفت خانوادش! 

ولی خب چندروز اول خیلی گریه کردم 

حالا ک ب کاراش فک میکنم میبینم دیگه نمیخوامش

دلیل ناراحتیم هم اینه ک وقتم هدر رفته واسش

از اولشم من نمیخواستمش کلا از شکلش خوشم نمیومد

ولی انقد اومد حرف زد ک وابستش شدم وگرنه بازم از شکلش خوشم نمیومد 🤣🤣🤣 مامانم همش میگف اینو من خوشم نمیاد ازش،منم هی میگفتم نه تو عکساش زشته 😂

دیگه چون چهارسال شده بود گفتم ولی بذار با همین ازدواج کنیم دیگه نمیشد ولش کنم چون هم گناه داشت هم من وابسته بودم

ولی اون خیلی زیادیش شد فک کرد خبریه و پررو شد گف خانوادم تورو نپسندیدن 😂😂😂

بعد خیلی ادم میسوزه با یکی باشی ک ب زور اومده

خیلی هم ازش سر باشی از هر لحاظ حتی خانواده، بعد اون بیاد بگه خانوادم نپسندیدنت 😐

بعدم خواهرش پیام داد گف داداشم تمایل ب ازدواج با تو نداره بهش اصرار نکن خودش روش نمیشه بگه 😐😂

بعد خیلی ادم میسوزه با یکی باشی ک ب زور اومدهخیلی هم ازش سر باشی از هر لحاظ حتی خانواده، بعد اون بیا ...

هممون تقریبا باکسی بودیم ک اوایل باملاکامون جور درنمیومد اما بعد خودش ملاکمون میشه