2777
2789
عنوان

کدوم خواستگار

220 بازدید | 20 پست

پسر اول که عاشقم شده:

سر به زیر ولی با پارنترش خیلی خوش رفتاره.  خوش اخلاق. وفادار. خیلی قد بلند. چار شونه هیکلی . خوشکل نچرال. دانشجوی مهندسی کامپیوتر. پسرخالمم هست. دخترای فامیل ارزوشونه یه نگاه بهشون کنه. به خانوادش احترام میذاره.  گیرنمیده. مغروره ولی برای ادمی که توزندگیشه اصلا خودشو نمیگیره. مشروب نمیخوره قلیونم نمیکشه. رفیق بازم نیست 

پسری که من عاشقش شدم:۲سال تورابطه بودیم

قد نسبتا کوتاه. خیلی لاغر. خوشکل با کامپوزیت و کراتین. هیز. درست وفادارم نیست اهل لاس زدنه. باهمهه میگه و میخنده. اخلاق مودی گاهی خیلی خوش اخلاق گاهی سردسرد. خیلی گیر میده خودشم باهات نمیاد. مشروب میخوره. رفیق بازه. تحصیلات تا کلاس دوازدهم خونده ولی دیپلمم نداره اما تقریبا پولداره. 

الان خودمم میفهمم واقعا اولی بهتره همه بهم میگن برای دوستیم نپرسیدم ولی چهره دومی همش جلوی چشممه خیلی ازش خوشم میاد🥲 چکارکنم

یک صلوات برام میفرستید❤️

اول

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولی دیگه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

!!!عزیزم مشخصاتی که از اولی دادی قطعا میتونه تورو عاشق خودش کنه 

بعد یک ماه نبودنه دومی عادی میشه ولش کن خوشگلم ایندت مهم تره تو لایق بهترینی تو لیاقت اینو داری باهات مثل ملکه رفتار شه و کسیو داشته باشی که بهت وفادار باشه و عاشقت باشن 

نه با کسی باشی که باهمه اس

!!!عزیزم مشخصاتی که از اولی دادی قطعا میتونه تورو عاشق خودش کنه بعد یک ماه نبودنه دومی عادی میشه ولش ...

اخه عزیزم الان 6 ماهه از دومی جداشدم همچنان تو فکرم برگردم نمیدونم چکارکنم

یک صلوات برام میفرستید❤️

عزیزم می‌خوام از جهت روانشناسی بهت بگم که احساست به مورد دوم عشق و علاقه و حتی دوست داشتن هم نیست

به خاطر اخلاق مودی بودنش یه جورایی یه بازی روانی این وسط اتفاق افتاده و شما "فکر" میکنی که خیلی دوسش داری، کتاب روانشناسی تاریک رو بخون و تو پیج های روانشناسی یه چرخی بزن متوجه میشی که منظورم چیه

وفادار هم که نیست .. یه پرچم قرمز خیلی واضحه ..

مطمئنم دوست نداری چند سال دیگه اسکرین شات دعوات با شوهرت سر خیانتش رو اینجا تاپیک بزنی 😅

وفاداری و احساس تعهد داشتن و دادن به پارتنر اولین شرط هرر رابطه ایه

عشق و علاقه به مرور ایجاد میشه و ساختنیه

با احترام با توجه و ..

دومی رو که کامل از زندگیت حذف کنی 

یه مدت بذار برای ریکاوری خودت و وقت گذاشتن برای خودت، بعد به پسر خاله ات فرصت بده، اینطور که تو گفتی آدم خوبیه ..