saniyeh74 مدیر استارتر عضویت: 1395/06/31 تعداد پست: 5685 عنوان قرص جلوگیری 112 بازدید | 7 پست سلام دوستان ممکنه دیشب دوره قرص تمام شده امشب پریود بشم؟لک دیدم نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است! 1403/04/12 | 23:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saniyeh74 مدیر استارتر عضویت: 1395/06/31 تعداد پست: 5685 هیچ کس نمیدونه یعنی کسی تا الان قرص نخورده؟ نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
mobinora عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 2165 والا برای هر نفر فرق میکنه من بعد ۵ روز که قرص نخورم پریود میشم 🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما میشود.🌺
saniyeh74 مدیر استارتر عضویت: 1395/06/31 تعداد پست: 5685 والا برای هر نفر فرق میکنه من بعد ۵ روز که قرص نخورم پریود میشم یعنی یه روز بعد هم امکانش هست؟نمیدونم این لکه ی خون ریزی پریودی هست چون دکتر بهم گفت پریود شدی بسته ی جدید رو شروع بکن نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
saniyeh74 مدیر استارتر عضویت: 1395/06/31 تعداد پست: 5685 یعنی یه روز بعد هم امکانش هست؟نمیدونم این لکه ی خون ریزی پریودی هست چون دکتر بهم گفت پریود شدی بسته ... ببخشید منظورم اینه نمیدونم لک حسابش بکنم یا پریودی نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
mobinora عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 2165 بعد یه روز که فک نکنم دیگه کم کمش بعد ۳ روزاسم قرصی که میخوری چیه؟ 🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما میشود.🌺
saniyeh74 مدیر استارتر عضویت: 1395/06/31 تعداد پست: 5685 بعد یه روز که فک نکنم دیگه کم کمش بعد ۳ روزاسم قرصی که میخوری چیه؟ اره خودمم فکر میکنم این لک بینی هست .قرص روجا میخورم برای تنظیم پریود!الان اینکه لک بینی بیفتم که یعنی بهم ریخته نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
yasnagolii عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 817 عزیزم سفرتون بیخطر باشه میشه ازتون خواهش کنم هم برام دعاکنید هم ازم اسکاج بخرید خیلی به پولش نیازدارم بچه هام چیزی نخوردن😔😭 من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏