2821
2789
عنوان

قرص جلوگیری

112 بازدید | 7 پست

سلام 

دوستان ممکنه دیشب دوره قرص تمام شده امشب پریود بشم؟

لک دیدم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا برای هر نفر فرق میکنه من بعد ۵ روز که قرص نخورم پریود میشم

یعنی یه روز بعد هم امکانش هست؟نمیدونم این لکه ی خون ریزی پریودی هست چون دکتر بهم گفت پریود شدی بسته ی جدید رو شروع بکن  

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
یعنی یه روز بعد هم امکانش هست؟نمیدونم این لکه ی خون ریزی پریودی هست چون دکتر بهم گفت پریود شدی بسته ...

ببخشید منظورم اینه نمیدونم لک حسابش بکنم یا پریودی

بعد یه روز که فک نکنم دیگه کم کمش بعد ۳ روزاسم قرصی که میخوری چیه؟

اره خودمم فکر میکنم این لک بینی هست .

قرص روجا میخورم برای تنظیم پریود!الان اینکه لک بینی بیفتم که یعنی بهم ریخته

عزیزم سفرتون بی‌خطر باشه میشه ازتون خواهش کنم هم برام دعا‌کنید هم ازم اسکاج بخرید خیلی به پولش نیازدارم بچه هام چیزی‌ نخوردن😔😭

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز