2777
2789
عنوان

قهرکردم

149 بازدید | 11 پست

ما چند روز پیش باخانوادم رفتیم پارک اونجا ی بحثی شد ک شوهرم پاشد دادو بیداد کرد و رفت منو خانوادم موندیم پارگ بعدش برگشتیم اومدیم خونه مامانم حالا شوهرم هی نمیاد دنبالم حتی مم گفتم بیا حرف بزنیم میگع اگه قرار باشه حرف بزنیم منم مامانو بابامو میارم یعنی سر چیز الکی میخواد همه بفهمن و دنبال منم نمیاد بخدا ازین زندگی سیرم توروخدا بگین چیکار کنم حتی ولش برا بچش تنگ نمیشه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم بحث سر چی بود؟

بابا ی نفر رفته بود پشت سر من حرف زده بود ک باهامون اومد پارک خود اون طرف اونجا شروع کرد باز گلگی منم جوابشو دادم شوهرمم پاشد دادو بیداد ک چرا اینجا جواب میدی مگه پارک جای این بحثاس😔دادو بیداد کرد سرمو رفت😔

بابا ی نفر رفته بود پشت سر من حرف زده بود ک باهامون اومد پارک خود اون طرف اونجا شروع کرد باز گلگی من ...

عزیزم درکت میکنم که توقع داشتی اونجا حمایتت نکنه نه اینکه اینجوری داد و بیداد کنه

در حال پیدا کردن تیکه های خودمم

عزیزم درکت میکنم که توقع داشتی اونجا حمایتت نکنه نه اینکه اینجوری داد و بیداد کنه

بخدا خیلی شکسته شدم خیلی😔ازین وضع ک من خونه بابامم واون اصلا انگار نه انگار بیزارم😔از طلاق میترسم😔نمیدونم چ گناهی ب درگاه حق کردم