2777
2789
عنوان

اکسم💔🙂

104 بازدید | 4 پست

یک ماه بایکی دوست شدم باهمدگه صمیمی بودیم ولی نه زیاد ولی انگار نیمه گمشده همدگه بودیم همدگه درک میکردیم همچی خوب ولی من بیرون نمیرفتم ببینمش چون خانوادم زیاد بهم گیر میدادن خودشم میدونست زیاد اصرار نمیکرد هروقتم قهر میکردم نازم میکشید ولی یدفعه جدی قهر کردیم از همدگه خبر نداشتیم تا اینکه دو روز پیش پیام داد گفت کارت دارم زنگت میزنم بعد خواستی تموم کن هیچی منم گفتم الان نمیتونم از اون روز به بعد همش میگه 1ساعت دگ میزنگمت یدونه پیام داد غیبش میزنه تا ساعت 2شب بعد میگه الان میتونی از دوباره آف میشه 

میخواد ذهنتو درگیر کنه

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه شروع یک‌ رابطه‌ی سمی و آسیب‌زا و بی‌نتیجه‌اس

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم