2777
2789
عنوان

سؤال شخصی

68 بازدید | 7 پست

سلام دوستان. 

من سؤالی دارم ازتون خواهش میکنم دقیق جواب بدین. ممنونم. 

خواهر من از روی عصبانیت و فشار زندگی و فشار روحی و ناخواسته به شخصی به صورت پیامک و داخل ایتا توهین کرده و اون شخص هم تهدیدش کرده که ازش شکایت میکنه. خواهر من هم از آبروش می ترسه و عذرخواهی کرده. 

حالا باید چیکار کنه که ازش شکایت نشه. 

پیام هارو دو طرفه پاک کنه، فکر کنم ایتا شبیه تلگرام هست و نمیشه پیام های پاک شده رو برگردوند

اگه اسکرین شات گرفته باشه چی؟ 

حالا سوالم اینه که چطور شکایت میشه یعنی اگه شکایت بشه چی میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی مجازات داره اگه اسکرین داره

یادم رفته حکمشو وایییی

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اسکرین شات گرفتن از پیامای کسی خودش جرمه.توی گوگل سرچ کن بخون.بعدشم شکایتای اینجوری اصلا و ابدا به جایی نمیرسن،میخوان ببرن زندتن چون فحش داده؟؟؟ تو دادگاها انقدددذدد مسایل مهم ریخته و اصلا به این چیزا محل نمیزارن،شما هم معلومه یا سنتون خیلی کمه یا از خانواده تون خیلی میترسین.ولی اهمیت ندید،طرف باید بره کلی هزینه کنه وقت بزاره شکایت کنه آخرم قاضی مسخواد بگه دخترم چرا فحس دادی دیگه نده و تمامممم

قلب یک انسان را با رفتارش با حیوانات قضاوت کنید...تنها قضاوتی که درسته 🖐 سمی ترین و خطرناک ترین ترکیب دنیا==> ترکیب #جهل و نادونی و #مقدسات 🤡

اگه اسکرین شات گرفته باشه چی؟ حالا سوالم اینه که چطور شکایت میشه یعنی اگه شکایت بشه چی میشه

داخل دادگاه اسکرین قبول نیست، راحت میشه ادعا کرد ساختگیه، مثلا فقط با تغییر دادن اسم یکی از کاربرای گوشیش به اسم ابتدای خواهر شما و استفاده از همون پروفایل میشه یه همچین چای رو شبیه سازی کرد، ما کوچیک تر که بودیم زیاد از این بازیها میکردیم، برای همین فکر نکنم قبول باشه