2777
2789
عنوان

آر اف صورت

172 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من ۶ ماه پیش کانتورینگ انجام دادم زاویه فک برام زده بودن خیلی بد بود بعد از یک ماه شروع کردم آنزیم زدن. فک و خط فک سمت راست صورتم کامل آب شد و مثل قبل شد ولی خط فک سمت چپ صورتم و کنار چونم خیلی حجیم و افتاده شده ۵ بار آنزیم زدم فایده نداشت سونوگرافی دادم گفتن ژل زیرش نیست نمی‌دونم چرا اینجوری شده خیلی عزاب میکشم دکتر گفته آر اف انجام بدم بعضیا میگن خوب نیست. کسی نمیتونه راهنماییم کنه؟ میخوام حجمش از بین بره و بره بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معذرت عزیزم نمیخوام اسم بیارم شما بگو کجا میخوای بری اگه اونجا نبود میگم بری

خواهش میکنم .. من والا فعلا دکتر پرستو بهرامی که مطبش فرهنگیان فاز 2 مد نظرمه 

جدای از اون شما میدونی کلینیک گلسرخ که فردوسیه خوب هس یا نه

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز
عزیزم گزینه اول رو برو😑

عه مرسی🙏🌷اینجور که بوش میاد گلسرخ فقط تبلیغه و راضی نبودین ازش 

این دکتر بهرامی پیجشو دنبال میکنم مراجعه کننده از شهرای دیگم داره و اکثرن از کارش راضین ، دارم وسوسه میشم پیشش کار تزریق چربی صورت انجام‌ بدم 

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز
عه مرسی🙏🌷اینجور که بوش میاد گلسرخ فقط تبلیغه و راضی نبودین ازش این دکتر بهرامی پیجشو دنبال میکنم م ...

عزیزم هر کاری میکنی حواست باشه فقط فقط پیش دکتر انجام بدی نری کلینیک های زیبایی ک دکتر نیستن نکروزت کنن بیچاره بشی. فقطططط دکتر .