2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودکار نمیندازه که

مگر اینکه چسبیده باشه

برو با همون مکس پلیر اون فایل زیرنویس رو پیدا کن بنداز رو ویدیو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

صفحه پخش فیلم تو سامسونگ بالاش گزینهccبزن زیرنویس هاییکه دان کردی استخراج کردی میاره انتخاب میکنی

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          
خودکار نمیندازه کهمگر اینکه چسبیده باشهبرو با همون مکس پلیر اون فایل زیرنویس رو پیدا کن بنداز رو وید ...

چجوری باید فایلشو پیدا کنم؟از مکس پلیر سر در نمیارم

https://subkade.ir/

از این سایت میتونی اسم فیلمو سرچ کنی زیرنویس فارسیشو دانلود کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
صفحه پخش فیلم تو سامسونگ بالاش گزینهccبزن زیرنویس هاییکه دان کردی استخراج کردی میاره انتخاب میکنی

نمیاره

زیر نویس از کجا باید دان کنم

ببین فیلمی ک دان کردم سریال شیطان من بود قسمت ۱

https://subkade.ir/از این سایت میتونی اسم فیلمو سرچ کنی زیرنویس فارسیشو دانلود کنی

اول دانلود کن 

بعد میری توی تنظیمات مکس پلیر

زده subtitle 

اگه موردی بود که تیک بزنی مثلا نوشته بود persian اونو تیک بزن

اگه نبود پاییناش یه جایی یه + یا add زده

میری فایلو از توی دانلودا پیدا میکنی 

میزنی روش

میندازه رو ویدیو

نمیارهزیر نویس از کجا باید دان کنمببین فیلمی ک دان کردم سریال شیطان من بود قسمت ۱

سرچ کن فایل دان کن

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز