2777
2789
عنوان

دوست دارید دوقلو داشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 46 پست

نه

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره از امضام معلومه😍😄

از خدا میخوام معجزشو نشونم بده 🥲

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
آره از امضام معلومه😍😄از خدا میخوام معجزشو نشونم بده 🥲

من دوقلو دارم عزیزم

حاضری به خاطر دوقلو از همه زندگیت بزنی؟

از خوابت تفریحت زندگیت خورد و خوراکت؟و دائم کار کنی تو خونه؟و استراحت نداشته باشی؟؟؟

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱
من دوقلو دارم عزیزمحاضری به خاطر دوقلو از همه زندگیت بزنی؟از خوابت تفریحت زندگیت خورد و خوراکت؟و دائ ...

آره حاضرم

هیچ سختی بدتر از چشم انتظاری نیست اونم وقتی میدونی نمیتونی بچه دارشی ولی من باز امید دارم به معجزه ش

پس هیچوقت جا نمیزنم اگه بیان 

فقط دوست دارم بیان به زندگیمون به جمعمون 

برای من تصورشم شیرینه😍

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

من خیلی دوست دارم 😍

کسی میدونه علائمش چیه؟

بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم
گرسنگی زیاد اولیشه

خدا حفظشون کنه دوقلو هاتون رو 😍😍

آره من این علامت رو دارم 

دعا کنید دوقلو باردار باشم.

جنسیت دوقلو هاتون چیه

بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم
گرسنگی زیاد اولیشه

تو تاپیکاتون دیدم پسرهستن🥰🥰

خدا حفظشون کنه 😍😍

خدا حفظشون کنه دوقلو هاتون رو 😍😍آره من این علامت رو دارم دعا کنید دوقلو باردار باشم.جنسیت دوقلو ها ...

چیشد؟؟؟؟؟

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱
چیشد؟؟؟؟؟

دو هفته پیش رفتم سونو گفت زود اومدی.

یه ساک بارداری دید فقط

چند روز دیگه دوباره میرم سونو

دعا کن برام

ممنون یادم بودی