2777
2789
عنوان

دوست دارید دوقلو داشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 46 پست
🤔عقلشون نصف میشه؟؟؟

آره شوخی میکرد😂😂

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

او خودااا

چندسالشونه؟! 

فقط اونجای همش بهت میچسبن بذار یه کم تنها باشن منظورم اینه همش تماس فیزیکی نداشته باش 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

دعاکن منم‌خدابهم دوقلو بده 

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

اسی توکه از زندگیت و دوقلوها ایقدرگفتی اینم بگو یکی اینکه داروی خاصی مصرف کردی بچه ها شدن دوتا؟واینکه راست میگن بچه باخودش روزیش رومیاره یا همه اینا شعاره 

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

من آره اما نامزدم میگه دوقلو خوبه هاا ولی عقلشون نصف میشه🥲

پس اگه اینطوریه پنج قلوها کلا مغذ ندارن

چهربطی داره دختر؟

دوقلوهای من انقدررر باهوشن

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱
من که یدونه هم نکیتونم بیارم باردار میشم ها ولی مجبور میشم سقط کنم مشکل داشتن اولی که به دنیا اومد ...

الهی خدا دوقلو بهت بده عزیزم

خدا بخواد میشه 😍

اسی توکه از زندگیت و دوقلوها ایقدرگفتی اینم بگو یکی اینکه داروی خاصی مصرف کردی بچه ها شدن دوتا؟واینک ...

سلام عزیزم خوبی 

نه دارو مصرف نکردم عزیزم یه مدت به خاطر عقب جلو شدن پریود متفورمین خوردم فقط نمیدونم وایه اونه یا نه 

و اینکه خدا بهمون روزی داد خیلی هم داد

اما تاپیک هامو بخون یک ماهی میشه یکی ازمون کلاه برداری کرده میلیاردی 😔ک امیدوارم خدا به برکت این بچه ها بهمون برگردونه 

او خوداااچندسالشونه؟! فقط اونجای همش بهت میچسبن بذار یه کم تنها باشن منظورم اینه همش تماس فیزیکی ندا ...

۱ سالشونه عزیزم

اره ازشون دوری میکنم گاهی