2821
2789
عنوان

ختم قران

425 بازدید | 14 پست

کسی تاحالا واسه رسیدن ب ارزوش قران ختم کرده؟؟؟میشه ازتون خواهش بکنم هرکسی ک ختم کرده بخاطره خدا بیاد اینا من باهاش حرف بزنم میخوام چند تا سوال بپرسم خدا خیرتون بده لطفا 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من وقتی میخواستم بگیرم سرچ میکردم ختم قران بعد تک تک تایپیکارو میرفتم داخلش تا ببینم نظراتو

ها باشه عزیزم منم همین کارو میکنم تو خودت گرفتی ب ارزوت رسیدی؟

یسری نشونه ها بهش نزدیک شدم ولی انرژی مثبتم مهمه به علاوه اون قران تو جاهای دیگم کمکت میکنه

خوب عزیزم من اینکه میخوام از روی قران ویس گوش بدم اشکالی نداره خیلی دلم میخواد تو ده روز ختمش کنم میخوام به این نیت بخونمش ک ده روز ختمش کنم و به امید خدا به ارزوم برسم

خوب عزیزم من اینکه میخوام از روی قران ویس گوش بدم اشکالی نداره خیلی دلم میخواد تو ده روز ختمش کنم می ...

ببین اصلا مهم نیست چقدر طول بدی واس من دوماه طول کشید وقتی تحقیق میکردم دنبالش بودم دیدم میگن مهم اینه نیت قلبیت شروع کنی و حتی ی روزم جا نزاری شده در حد دو ایه هم بخونی مهم قلب خودته چجوری راحته دوس داری ویس دوس داری ده روزه مثلا من دیده بودم یسریا میگفتن علاوه خوندن قران کلمات عربی خیلی مهمه ک دقت و تفکر کنی رو ایه هاش یجاهایی با معنی پیش بری معنیشم بخونی ببینی چی به چیه خدا چجوری باهامون حرف میزنه و واقعا یسری جاها تن تن کلمات عربی میخوندم برسم به معنی چون برام جالب بود برای اولین بار دارم معنی کل قرانیو میخونم ک اینهمه راجبش شنیدم حتی داساان پیامبرا وو دعا ها خلقت انسان حس میکنم اون اهگاهی ک از قران نداشتکو تا حدودی بهم داد

ببین اصلا مهم نیست چقدر طول بدی واس من دوماه طول کشید وقتی تحقیق میکردم دنبالش بودم دیدم میگن مهم ای ...

خداروشکر منم همین کارو میکنم مرسی عزیزدلم امیدوارم ب هرچی ک میخوای برسی

خداروشکر منم همین کارو میکنم مرسی عزیزدلم امیدوارم ب هرچی ک میخوای برسی

عزیزم میگن دعای دیگران در حقمون خیلی خوبه منم دعا میکنی

صلوات دادم الهی به هرچی میخوای برسی معجزشو ببینی عزیزم 

من ختم کردم همین ماه رمضون ک گذشت

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

تایپک ختم قرآن دوست داری شرکت کنی؟ اگه آره لینکشو بدم نفری یک صفحه میخونن

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عزیزم میگن دعای دیگران در حقمون خیلی خوبه منم دعا میکنیصلوات دادم الهی به هرچی میخوای برسی معجزشو بب ...

الهی امین امیدوارم توام به هرچی ک میخوای برسی خدا دلتو شاد کنه