2777
2789

دوستان شوهرم همش منو از بابت خونواده ام اذیت میکنه

من با خونواده ام زیاد رفت و آمد ندارم یعنی راهم دوره

حالا ماهی یکبار اونجا برم یا  اگه اونا بخوان بیان هر ۳ماه یه چند ماه یه بار میان.

خیلی ناراحتم از دست شوهرم 

مادرم آخرین بار اسفند اومده بود  خونم بعد اون نیومده بود تا اینکه دوهفته پیش با خواهرم و خونواده اومدن.یه شام ساده گذاشتم براشون.

بعد اون همین پریروز باز اومدن یه سر بهم زدن رفتن شوهرم دیگه انقد اونارو فحش داد همش میگفت خدا لعنتشون کنه اونا همش میخوان تورو اذیت کنن .تک کلفتی مگه اینجا کار کنی اینجا مگه رستوران اومدن خوردن رفتن واقعا نمیدونم با این مرد چطور رفتار کنم.

ولی بهم میگه بیا بریم خونه مامانم یک هفته بمون

اونحا بمونم باید ناهار شام خودم درست کنم اونجا کلفت نمیشم اینجا کلفتم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اصلا از اول اجازه دادی که اینجوری با خانوادت صحبت کنه؟

اگه واقعا خانوادت مشکلی ندارن و تو رو اذیت نمیکنن اشتباه از خودت بوده اگه روز اول جوابش رو میدادی اینجوری نمیشد

خوب همینو بهش بگو. بگو خونه مامانت کلفت نیستم. ولی اینجا کلفتم؟

بهش میگم میگه نه من اونجا هم خوشم نمیاد کار کنی ولی میدونم دروغ میگه هرچی بحث میکنم به جایی نمیرسم هرچی میخوام باهاش خوب و مهربون باشم خودش آدم نیست. یه حیوون. بهم میگه این تیکه رو به خونوادت ميندازم که اومدین خوردین رفتین  اینو با خودتون بیرون نبردین

چرا اصلا از اول اجازه دادی که اینجوری با خانوادت صحبت کنه؟اگه واقعا خانوادت مشکلی ندارن و تو رو اذیت ...

وآقای از روز اول همینجور بحث و جدال داشتیم دیگه جدیدا اینجوری بی ادبانه صحبت میکنه. 

شوهرت مگه ایرانی نیست؟ چه توقعی داری؟همشون بی انصاف و بی منطقن و خانواده ذلیلن.اگر مردی خانوادش روش ...

چرا ایرانی  خاک بر سرش 

فقط هم توی زندگی مادرش براش اهمیت داره

واقعا به مرز افسردگی رسیدم نمیدونم باید باهاش چیکار کنم. بذارم برم نمیشه بمونم اینجا زندگی کنم این که همش غر میزنه اعصابم خورد میکنه

شوهرم خانوادش اومدن ۷ روز موندن. صبحانه ناهار شام همش لاکچری گذاشتیم .

بعد یه ناهار خانواده منو دعوت کرده میگم گوشتمون تموم شد بخر. میگه ننت خورده همه رو.

منم گفتم مامان من یه وعده بوده نه ۲۱ وعده.

بنظرت این آدم درست میشه؟ من که چشمم آب نمیخوره