2777
2789

نمیدونم ولی منم دوازدهم میرم فعلا تک پایه جلو میرم

دهمو شروع کردم بعددروس یازدهم

منبع هام خیلی سبزه چون سطحم تقریبا متوسطه

کم کم آیکیوگاج ومیکروقرن جدید استفاده میکنم

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
نمیدونم ولی منم دوازدهم میرم فعلا تک پایه جلو میرمدهمو شروع کردم بعددروس یازدهممنبع هام خیلی سبزه چو ...

خیلیم عالی‌. من نمیدونم چیکار‌کنم منبع تست برای دهمو فقط کامل دارم. تست هم خوب کارنکردم. نمیدونم چیکارکنممن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیم عالی‌. من نمیدونم چیکار‌کنم منبع تست برای دهمو فقط کامل دارم. تست هم خوب کارنکردم. نمیدونم چیک ...

ببین من زیاد پرس وجو کردم

اکثرا از خیلی سبز خوب میگفتن درسنامه کاملی هم داره البته به تنهایی خوب نیست باید بعد از اون کتابای سطح بالاترم بزنی

آزمونم شرکت کنی بهتره

خب وقتی دهم روکامل داری از همون پایه شروع کن پیش نیاز یازدهم ودوازدهمم هستش دیگه

برای خودت برنامه ریزی کن زمان بندی کن مثلا صبح ها ۳ ساعت زیست ۱۰۰ تاتست

بعدازظهر شیمی وریاضی مثلا۵۰ تاتست هرکدوم

رفته رفته ساعت مطالعه وتعداد تست هاتو بیشتر کن من دقیقا باهمین روش جلومیرم

ریاضی هم مبحثی میخونم مثلا تابع دهمو میخونم بعد یازدهم و تست میزنم

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
باشه خیلی ممنون ازت💗🌱✨

خواهش میکنم موفق باشی❤