2777
2789
عنوان

پشیمونی از انتخاب اسم نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه قشنگ‌تر و لطیف‌تر از نهال داریم😍

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
صد در صد.با اطمینان کامل بهت میگم.

انشاالله اخه دلم یه بچه دیگه هم میخاد میگم اگه پسر باشه اسمشو چی بزارم که بهم بیان اسم نوید ونویان و دانیال ایناروهم زیاد دوست ندارم 

اسم دخترم نهال هست نمیدونم چرا احساس میکنم قشنگ نیست😞

ن اتفاقا اسم قشنگیه عوض نکنید اسمشو جلو بچه هم از اسمش تعریف کنید شما که اسمشو دوست داشته باشبد اونم دوست خواهد داشت چون خدایی نهال اسم خوبیه تو هم سن و سالاش هم نهال هست

هی میگن بزرگ بشه میشه درخت عصابم خورد میشه

بگو ولی شما هر اندازه بشید همین بی فرهنگی که الان هستید می مونید.

آدم های بی درک و فهم حرف می زنند. این تمرینی هست برای قوی بودن و دختری قوی و با اعتماد به نفس بار آوردن. و گرنه مطمین باش اسم و ظاهر و فامیلی و چیزهای دیگه به هر حال یه چند جا مسخره می شن. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685