دلم نمیخواد تو جمع باهاش باشم شخصیتم خورد میکنه بچه بودم منو دزدیدن تا سال ها میگفت کاش دزدا که برده ...
حالا من بچه بودم بابام میخواست منو به یه زن و شوعر بفروشه مادرم فهمید اومد منو از بابام گرفت و من سالهاااا به مادرم میگفتم چرا نذاشتی بابام منو بفروشه از دست شماها راحت شم 😑😑
آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی
دلم نمیخواد تو جمع باهاش باشم شخصیتم خورد میکنه بچه بودم منو دزدیدن تا سال ها میگفت کاش دزدا که برده ...
منم وقتی تو جمعیم سعی میکنه زیر سوال ببرتم بهم بی احترامی میکنه و پشت سرم تخریبم میکنه موفقیتامو نادیده میگیره ضعفامو به همه میگه و میخواد جامو بگیره و راضی نیست خیری بهم برسه
مامان من دقیقا همینطوریه و خیلی ویژگی های منفی دیگه تازه فهمیدم این شخصیت خودشیفته اس مه هیچکسیو دوس نداره و میخواد خودش مرکز باشه توی اینستاگرام راجبش خیلی مطلب هست بخون خیلی موثره ازش فاصله بگیر بهش اطلاعاتی نده نذار با ادمای زندکیت در ارتباط باشه درگیر بازی های روانیش نشوواکنش نشون نده و بهش بفهمون روت تاثیری نداره