2821
2789
عنوان

کنکوری ها🥺🌱

150 بازدید | 11 پست

کنکوری های ۱۴۰۳؟

چه میکنید؟🥺

منکه دیگ دارم تموم میشم واقعا بی انگیزه ترینم

اگر هستید میاید باهم پارت بذاریم تا اخر شب اینجا بخونیم؟

پارت اول ۱۱ تا ...؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

رشتت چیه 

من انسانی ام 

بعد ۱ سال و ۱۰ ماه و ۱۰ روز لانگ دیستنس بالاخره برای همیشه این فاصله شکست... هيچوقت ۸۰۰ کیلومتر دوری مانع عشقم بهت نشد ، مانع صبوری کردن به پات نشد:) و حالا تو اینجایی و این چیزی بود که برای به دست آوردنش چه ها که به سرمون نیومد... چیزی که برای دیگران عادی و بی اهمیت بود برای ما رویا بود و بالاخره شد🤍✨️ خیلیا گفتن نمیشه ، گفتن نمی تونین ولی شد و بالاخره ما تونستیم:) خوشا صبری که پایانش تو باشی💍♡

رشتت چیه من انسانی ام

تجربی

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودم پارت میذارم تیک اش رو میزنم🥲

پارت اول ۱۱ تا ۱۱:۳۵□

خودم پارت میذارم تیک اش رو میزنم🥲پارت اول ۱۱ تا ۱۱:۳۵□

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز