2777
2789

۲۰ درصد

بقیش شناخت و سیاست های رفتاری

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش به شناسه

چرا؟دختره تو دوره اشنایی میبینه طرف خسیسه بچه ننس رفیق بازه میره زیر یسقف میگه شانس ندارم 

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

به شانس نیست همیشه گفتم بازممم میگم به عقله به عقلللل به انتخاب درست به هوش و ذکاوت ولی از اونجایی که ۷۰ درصد دخترا فقططططط میخوان شوهر کنن هر ننه قمری اومد بله میگن چرا چون مردم بگن اوه یس فلانی شوهر کرد بعد بدبخت میشن اکثرا هم میشینن میزنن تو سرشون چرا خدا با ما اینجوری کرد دیگه یادش میره خودش چجوری چشاشو بسته بود ۳۰ درصد هم دختر عاقل و بافکر هست که تن به هر ازدواجی نمیده حتی سنش ۳۵ سال هم رد کنه باز حاضر نمیشه با هر کی ازدواج کنه اونا دیگه شاید شانس در موردشون صدق کنه مثلا اون مورد عالی که سالها منتظرش بودن بیاد مثل دختر دوست مامانم ۳۷ سالگی ازدوا کرد اونم کجا انگلیس با یه پسر خوب 

خب چرا ؟ اگه ادم از خدا بخاد میتونه شانسشو بهتر کنه؟

اره ولی من تو فامیل ادمایی دیدم که طرف نه چهره خوبی داره نهانوام خاصی  داره نه خیلی تو شوهر داری خوبه  

در عوض با یکی ازدواح کرد که پسره خوبه خیلی توجه میکنه بهش دائم درحال خوشحال کردنشه و تو یه سال میلیادر شدن و از هیچ لحاظ اذیت نشد 

مادرشوهرش و خواهرشوهرش دائم میخوان اون فقط شاد باشه یکارایی میکنن براش ادم شاخ درمیاره

متقابلا دخترعموش که خیلی سرتره ازدواج خوبی نداشت

این چیزی جز شانس نیس