2777
2789
عنوان

خاستگار زوری

216 بازدید | 25 پست

عمه ام واسطه شده هزار دفعه گفتم نه مامانم و همه ردش کردیم گفتیم به عمم ک نمیخوایم اینم هر دفعه ک منو میبینه میگه ازدواججج کن بخت ی بار در خونه ادمو میزنه

بالای هزار دفعه گفتم نمیخوامم هم خودم هم خانوادم حالیش نمیشه همش میگه بزار بیاد ببینتت و فلان پولدارن خانواده خوبین و..

من کلا قصد ازدواج  ندارم سنی ندارم 19 سالمه

چی بگم کلا دس برداره ول کنه ؟

واقعا اذیتم میکنه فشار روحی روم گذاشته

ب بزرگترامم گفتم باابام عمو و.. ک تذکر بدن این دست بردار نیست اصلا حرف  خودشو میزنه

بگید چکار کنم  چی بگم دیگه نگه واقعا اذیتم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ن خودش واسطستطرف پسر دوست خانوادگیشونه و ترک زبانن

خب ببین ب هرحال بچه داداششی ب فکرته دلسوزته دشمن نیس عزیزم.  ولی خب حالا چرا نمیخای ازدواج کنی؟اونم با یه آدم پولدار؟ ازدواج ک خیلی خوبه

💝
خب ببین ب هرحال بچه داداششی ب فکرته دلسوزته دشمن نیس عزیزم. ولی خب حالا چرا نمیخای ازدواج کنی؟اونم ...

من دوس ندارم 

دوس دارم درسمو بخونم برم دانشگاه و مجرد باشم تا وقتش ک بیاد

ی بار نامزدی ناموفق داشتم  پارسال تجربه دارم نمیحوام حماقت کنم دوباره

من دوس ندارم دوس دارم درسمو بخونم برم دانشگاه و مجرد باشم تا وقتش ک بیادی بار نامزدی ناموفق داشتم پ ...

آها پس چون نامزد ناموفقی داشتی از ازدواج بدت میاد

عزیزم قصد دخالت تو زندگیت رو ب هیچ عنوان ندارم اما ب عنوان یک خواهر ک تقریبا سن و سال خودتم خیلی دلم میخاد کمکت کنم ببین اگر بخای همه رو رد کنی ب خاطر یک آدم اشتباه قبلی تو زندگیت. چندسال دیگه ک بگزره آدم با شرایط عادی خیلییییی کم پیدا میشه. من وقتی 17 سالم بود ازدواج کردم. درسته اولش سخت بود اما الان ک 22 سالمه اینقدر پیشرفت کردم از بهترین رشته تحصیلی بگیر تا و بهترین هنرا و سرکارم قبلا میرفتم الان دیگه خودم نمیرم شوهرم بهم پول میده فقط تو خونه عشق و حال

خواهرانه میگم اون نامزدی غلط رو بکن برای خودت یک نقطه قوت برای ازدواج آسون و با فکر بعدی....

نه یک نقطه ضعف ‌ سیاه تو زندگی ایندت.  ازدواج مشکلات خودشو داره اما قرارنیست منوشما تجربه سخت اطرافیان رو تکرارکنیم 

💝
آها پس چون نامزد ناموفقی داشتی از ازدواج بدت میادعزیزم قصد دخالت تو زندگیت رو ب هیچ عنوان ندارم اما ...

مرسی از راهنماییت عزیز دلم درست میگی عین حقیقته حرفات

ولی من این اقا هیچ جوره ب دلم نمیره من خودم قیافم خوبه این واقعا قیافه نداره حدود 10 سالم ازم بزرگتره این عمم صرفا  بخاطر پولش خیلی گندش کرده

من نمیگم ازدواج بده هاا ب خاطر اون تجربه تلخم الان یکی بیاد ب دلم بشینه تازه شاید واسشم بجنگم و تلاش کنم براش

ولی من واقعا حس خوبی ب این ندارم واقعا زشته و بیریخته و اصلا فرهنگامونم فرق داره اون ترکه من لرم 

فاصله هست کلی بینمون ولی چون بشدت پولدار و گردن کلفته این گیر داده

من نمیخوام ازدواج اینجوریو دلم نمیره ب پسره عکسشو ک دیدم انگار عزاییلو دیدم انقد ازش بدم اومد...

مرسی از راهنماییت عزیز دلم درست میگی عین حقیقته حرفاتولی من این اقا هیچ جوره ب دلم نمیره من خودم قیا ...

اوکی 

حالا ک نمیخاییش اینقدر حرص خوردن ندارع اصلا برات مهم نباشه تو ک خودت مطمئنی ازدواجی شکل نمیگیره. قاطع گفتی نه. به عمت هم نهایتا بگو بگرد یه مورد خوشگل و جذاب کوچیکتر برام پیدا کن😂 شاید اینجوری بیخیالت شد.  نهایتش اینه میان خاستگاریت دیگه. اگر اومدن هم برات مهم نباشه  ب چشم یه مهمونی ببینش برو جلو خودت محکم ب یارو بگو نمیخامت و تمام  ب زور که کسی نمیاد بنشونت سرسفره عقد.  برای یک دختر هزارجور خاستگار هست عزیزم. اینقدر حرص نخور سر اومدن اینا. تا خودت نخای هیچ اتفاقی نمیوفته

💝
اوکی حالا ک نمیخاییش اینقدر حرص خوردن ندارع اصلا برات مهم نباشه تو ک خودت مطمئنی ازدواجی شکل نمیگیره ...

وای حرصیی میشممم اخهه نمیدونی😂

دوسسس ندارم حتی پاشونو تو خونمونم بزارنن یعنی بیان گیسای عممو تو سرش نمیزارممممم😂

چیه اخه این عنتوت زشت 

وای حرصیی میشممم اخهه نمیدونی😂دوسسس ندارم حتی پاشونو تو خونمونم بزارنن یعنی بیان گیسای عممو تو سرش ...

ب جاش برات کلی شیرینی و گل میخرن.  بیخیال آبجی. چ قدر خودتو حرص میدی.   هیچ اتفاقی نمیوفته.  ب چشم یک سرگرمی و خنده نگاه کن بهش.  اینهمه خاستگار میاد و می‌ره  تو ک راحت نشستی خونتون زیر باد کولر.  اون بدبخ بیخبر از جواب تو با امیدودلخوش می‌ره برات گل میخرن شیرینی میخره آرایشگاه می‌ره لباس میخره خخخخخخ. آخرش اینهمه راه باهزارانیدمیکوبه میاد تو میگی نچ😂😂😂😂😂😂.  حرص خوردن ندارع ک.  

💝
همون دیگه دوس ندارم کسیو برنجونم مگنه منم ار میوه و شیرینی اعلا بدم نمیاد😂😂

پس برو حالشو ببر.  عزیزم تو نرنجوندی کسیو. عمت پسره رو رنحوندن.   درضمن میتونی یک مشکل بزرگ از خودت بهش بگی ک خودش فرار کنه بره.   مثلا بگو میخام پلیس بشه.  مهریم سیال تولدم خخخخخخ. ب میلادی.    اصلا نگران نباش. خودتو برو برای گل و شیرینی مفتی آماده کن😂😂😂😂😂😂

💝
مهریرو گفتم گفت قبول کردنپسره عکس منو دیده خیلی خواسته

پشمااام

سال تولدت ب میلادی قبول کردن؟ خخخخخ.  خب بریم سراغ شرط سخت بعدیت.  اونم اینکه میگی رسم ما اینه ک بلافاصله ک عقدکردبم مهربمو تموم و کمال میگیرم.  درضمن جهیزیه هم ندارم همش باداماده. با خانواده شماهم ب هیچ عنوان نمیام زندگی کنم  شماهم بیشتراز ماهی یکبار حق نداری بری خانوادتون رو ببینید.    اینجوری بگی فرارمیکنه.   اگرم فرارنکرد ک دیگه قبولش کن ازاین موردا اصلا پیدا نمیشه خخخخخخخخخخخ

💝
پشمااامسال تولدت ب میلادی قبول کردن؟ خخخخخ. خب بریم سراغ شرط سخت بعدیت. اونم اینکه میگی رسم ما این ...

اره بخدا باکی نداره از پول از خر پولای تبریزین 

ی زشت حدودا سی ساله پولدار ی دختر ترگل ورگل 19 ساله میخواد

متنفرممممممممم ازش بیریخت