2777
2789
عنوان

کادو تولد

105 بازدید | 7 پست

دوستان من عقدم و سال اول تولدم ک با شوهرمم .. شوهرم شاغله درامد خوبی داره.. امروز بهم گفت روز تولدت من نمیتونم بیام پیشت ببینمت چون جیبم اجازه نمیده چون ندارم کادو برات بخرم ..ظاهرا چک داره... گفتم خو بیا بیینمت گفت نه نمیتونم چشم تو چشم بشم نمیام کلا .. نمیدونم چرا دلم گرفت .. شاید میومد یه شاخه گل میداد من دلم ایطور نمیگرفت .. واقعا دلم گرفت .. نمیدونم حق دارم یا نه .. ولی دلم کلی شکست .. ..😣😣😣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب نظرمن که فقط میخواد امتحانت کنه و اتفاقا ی هدیه خوب و ی سوپرایز درپیش داری ......

من جات بودم ی کیک کوچک میپختم ی غذای ساده مثل کتلت هم اماده میکردم و وسایل برمیداشتم میگفتم حق نداری نیای بیا بریم تو پارک بشینیم .خودت برام مهمی بجای هدیه باید قول بدی تا یه هفته هرچی من گفتم بگی چشم و هرروزم ده تا بوس بهم بکنی و نیم ساعت ماساژم بدی .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ب نظرمن که فقط میخواد امتحانت کنه و اتفاقا ی هدیه خوب و ی سوپرایز درپیش داری ......من جات بودم ی کیک ...

نمیشینه تو پارک متاسفانه خیلی هم گرمه اینجا.. نه کاملا جدیه میدونم هیچ برام نمیخره

نمیشینه تو پارک متاسفانه خیلی هم گرمه اینجا.. نه کاملا جدیه میدونم هیچ برام نمیخره

بلیط سینما بگیر دوتا ساندویچ کتلت اماده کن با ی پفک برید پیش هم ....

ازش قول بگیر وقتی داشت برات جبران کنه .بگو فقط دوس دارم بهترین روز زندگیم را پیش مهم ترین فرد زندگیم باشم .هدیه هم نمیخوام ولی اگه نیای دلخورمیشم .

هدیه چیز مهمی نیس ک بخوای قهرمنی و دلخوربشی ....شماقراره ۶۰سال درکنارش زندگی کنی فرصت برای هدیه گرفتن و دادن زیاده

بلیط سینما بگیر دوتا ساندویچ کتلت اماده کن با ی پفک برید پیش هم ....ازش قول بگیر وقتی داشت برات جبرا ...

عمرا التماسش کنم بیاد بخواد خودش میاد میدونه هر دختری ذوس داره تو همچین روزی کنار عشقش باشه

عمرا التماسش کنم بیاد بخواد خودش میاد میدونه هر دختری ذوس داره تو همچین روزی کنار عشقش باشه

از من میشنوی غرور را بذارکنار .باید بهش یاد بدی و یاداوری کنی که این روز برات مهمه ....اگه بفهمه اهل مادیات نیستی و فقط مهم بودنشه ازسال بعد حتی اگه هدیه هم نداشته باشه میفهمه تو با ی شاخه گل هم خوشحال میشی.

2790
2778
2791
2779
2792