2777
2789
عنوان

ریششش

195 بازدید | 15 پست

دوست دارید همسرتون ریش داشته باشه یا بدون ریش باشه

البته اینم بگم عشق من هنوز یکبار بدون ریش ندیدمش

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 

عاشقت باشه ریش داشته زشت باشه خوشگل باشه فرقی نمیکنه

زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن! هیچ مقایسه‌ای بین خورشید و ماه وجود نداره! هرکدوم به‌ وقتش می‌درخشن.🌛🌝 Don't compare your life to others. There is no comparison between the sun and the moon. they shine when it's their time ╭┈┈┈┈┈─────❥ 𝙟𝙤𝙞𝙣 ╰┈➤️  
عاشقت باشه ریش داشته زشت باشه خوشگل باشه فرقی نمیکنه

این درسته ولی گاهی ظاهر هم باید دلنشین باشه 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره به یکی ریش میاد یکی ته ریش یکی هیچی 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
فقط و فقط ته ریش

اره منم خیلی دوست دارم 

از یه چیزی که تو مردها خیلی بدم میاد سه تیغه کردن هست چون اصلا جذاب نمیشن 

بستگی داره به یکی ریش میاد یکی ته ریش یکی هیچی

ولی اکثرا مردها با ریش خیلی جذاب تر هستن 

اره منم خیلی دوست دارم از یه چیزی که تو مردها خیلی بدم میاد سه تیغه کردن هست چون اصلا جذاب نمیشن

آخ گفتی منم بدم میاد بلاخره صورت زن و مرد یه تفاوتی بایدباشه دیگه

همینطور موی سینه 🙈🙈🙈

این درسته ولی گاهی ظاهر هم باید دلنشین باشه

به نطرمن که قیافه برام مهم نیست حالا هرکس نظرش متفاوته

زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن! هیچ مقایسه‌ای بین خورشید و ماه وجود نداره! هرکدوم به‌ وقتش می‌درخشن.🌛🌝 Don't compare your life to others. There is no comparison between the sun and the moon. they shine when it's their time ╭┈┈┈┈┈─────❥ 𝙟𝙤𝙞𝙣 ╰┈➤️  
آخ گفتی منم بدم میاد بلاخره صورت زن و مرد یه تفاوتی بایدباشه دیگههمینطور موی سینه 🙈🙈🙈

اره کلا روانشناس ها میگن تضاد باعث میشه زن و مرد عاشق هم بشن 

یعنی اینکه هرچی زن ها دارن مردها برعکسش باشن 

اگه شبیه هم بودن حسی به وجود نمیومد 

ته ریش و ریش وقتی ریشاشو میزنه بهش میخوره ۱۶ سالش باشه😂بدون ریش خیلیییی زشته طوری ک نمیخوام ببینمش

حالا این ک سنشون میاد پایین هیچ 

من مرد سه تیغه رو شبیه مرغ پر کنده می بینم 

چندشم میشه 

حالا این ک سنشون میاد پایین هیچ من مرد سه تیغه رو شبیه مرغ پر کنده می بینم چندشم میشه

دقیقا منم 

چند وقت پیش خواست بیاد پیشم گفت خب من برم ریشامو بزنم و یه دوش بگیرم 

گفتم چی یه بار دیگ تکرار کن گفت پشیمون شدم غلط کردم اصن😂

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

دقیقا منم چند وقت پیش خواست بیاد پیشم گفت خب من برم ریشامو بزنم و یه دوش بگیرم گفتم چی یه بار دیگ تک ...

تازه من علاوه بر ریش از بدن بدون مو هم بدم میاد نمیدونم چرا 

با اینکه خودم نمی‌ذارم یه نخ مو تو بدونم وجود داشته باشه