309میلیون سکه یک میلیون و چهارصد پروفیت بقیه بازیارو بازی کردید؟من فقط همستر
بلوم
یس کوین
تایم فارم
ورم
و یکی دیگه
بلوم از همشون بهتره
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
فقط عزیزم هر روز برو، و اینکه همه بلیط هاتو خرج نکن چون بلیط هام با ارزش مثلا شما اگه از امروز شروع کنید ۲ تا بلیط بهتون میده که فقط با یکی بازی کنید
هر روز بیشتر بهتون بلیط میده مثلا اگه روزی ۴ تا بهتون داد ۲ شو بازی کنید تا ربات شمارو حذف نکنه
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
اگه اینو استارت زدی بنظرم time farm با cex ام انجام بده چون زمان نمیبره
بلوم احتمالا کمتر از ۲ ماه دیگه
هرچی دیر تر بهتر چون سخته توش سکه زیاد بگیری
سعی کن حداقل ۳۰ هزارتا بگیری بلوم
هرچی میبنی رو بزن روش مخصوصا بمب ها چون ۱۰ امتیاز دارن
هر ۸ ساعت هم وارد برنامه میشی بزن رو start farming
تا ۵۰ تا بلوم بهت بده
فقط وارد بهش مشکله