2821
2789
309میلیون سکه یک میلیون و چهارصد پروفیت بقیه بازیارو بازی کردید؟من فقط همستر

بلوم

یس کوین 

تایم فارم 

ورم

و یکی دیگه 

بلوم از همشون بهتره 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

لینک بلوم ومیدی

حتما عزیزم

t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_Y6HM2sCDd0

فقط عزیزم هر روز برو، و اینکه همه بلیط هاتو خرج نکن چون بلیط هام با ارزش مثلا شما اگه از امروز شروع کنید ۲ تا بلیط بهتون میده که فقط با یکی بازی کنید

هر روز بیشتر بهتون بلیط میده مثلا اگه روزی ۴ تا بهتون داد ۲ شو بازی کنید تا ربات شمارو حذف نکنه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

کی لیست میشه ؟

هنوز مشخص نیست چون خودش قراره بشه یه. صرافی جدا

اگه اینو استارت زدی بنظرم time farm  با cex ام انجام بده چون زمان نمی‌بره

بلوم احتمالا کمتر از ۲ ماه دیگه

هرچی دیر تر بهتر چون سخته توش سکه زیاد بگیری

سعی کن حداقل ۳۰ هزارتا بگیری بلوم

آموزش بلوم داری بهم بدی

بلوم درحال حاضر خیلی سادس

هرچی میبنی رو بزن روش مخصوصا بمب ها چون ۱۰ امتیاز دارن

هر ۸ ساعت هم وارد برنامه میشی بزن رو start farming 

تا ۵۰ تا بلوم بهت بده

فقط وارد بهش مشکله 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز