2777
2789
ای وای مثل بابای من که انتطار بیش از حد داشت همیشه ازم نگران نباش همونی میشه که خدا میخواد تو تلاشتو ...

همش همه رو مثال میزنه کلا غمگین و افسرده شده آرزوشه قبول بشم پرستاری مامایی که پز بده حق داره امتحان اردیبهشت دادم عابری هم رد میشه از ما میپرسه تراز و رتبه ات وی چنده 

خیلی دلم میسوزه براش ای کاش بمیرم من لعنتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوس کردم واقعا😂 بخور نوش جان

آخی،قربونت برم بیاباهم بخوریم بدون توازگلوم پایین نمیره که🥺

زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن! هیچ مقایسه‌ای بین خورشید و ماه وجود نداره! هرکدوم به‌ وقتش می‌درخشن.🌛🌝 Don't compare your life to others. There is no comparison between the sun and the moon. they shine when it's their time ╭┈┈┈┈┈─────❥ 𝙟𝙤𝙞𝙣 ╰┈➤️  
همش همه رو مثال میزنه کلا غمگین و افسرده شده آرزوشه قبول بشم پرستاری مامایی که پز بده حق داره امتحان ...

داره اذان میگه ازته دلم ارزو میکنم به حق همین اذان 

مامانت و خودت به آرزوتون برسید 

خدانکنه😂😂نوش جونت عزیزم

فدات شم میبوسمتتتت💋💋💋😻😻

زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن! هیچ مقایسه‌ای بین خورشید و ماه وجود نداره! هرکدوم به‌ وقتش می‌درخشن.🌛🌝 Don't compare your life to others. There is no comparison between the sun and the moon. they shine when it's their time ╭┈┈┈┈┈─────❥ 𝙟𝙤𝙞𝙣 ╰┈➤️  
خدا کنه من پدر ندارم برادرام پشتم نیستند ای کاش قبول میشدم دانشگاه

عزیزممممم💔 خدابزرگع امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره و آینده ی روشنی پیش رو داشته باشی فداتشم 

توکلت بخدا باشه همه چی درست میشه