2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اواخر بارداریم هست و نه میتونم بخابم‌نه بشینم نه بلند شم . همش حرص میخورم چرا دردهای زایمان شروع نمیشن ! میترسم این زایمانم  هم‌ مثل زایمان اولم بشه که چه مصیبت ها که نکشیدم 😩😭

ناراحتم خیلی باید بمیرم اگه کنکور قبول نشم مادرم بیچاره یک هفته است ناراحته میترسه امسالم تراز نیارم خودمم استرس شدید دارم شبا کلا غمگینه مامانم پشت کنکوری ام 

خوابم نمی‌بره البته الان بایدبخوابم چیپس فلفلی م روبخورم بخوابم😋😋

زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن! هیچ مقایسه‌ای بین خورشید و ماه وجود نداره! هرکدوم به‌ وقتش می‌درخشن.🌛🌝 Don't compare your life to others. There is no comparison between the sun and the moon. they shine when it's their time ╭┈┈┈┈┈─────❥ 𝙟𝙤𝙞𝙣 ╰┈➤️  

من نیمدونم چه مرگمه چندوقته شب میخوابم قبل اینکه خوابم سنگین شه ازخواب میپرم ودیگه خوابم نمیبره اعصابم خورده بچمم زودبیدارنیشه نمیذاره صبح بخوابم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
اواخر بارداریم هست و نه میتونم بخابم‌نه بشینم نه بلند شم . همش حرص میخورم چرا دردهای زایمان شروع نمی ...

الهیییییی بگردم

ایشالا که یه زایمان راحت و بی دردسر داشته باشی عزیزم 

از ته دلم برات حال خوب رو آرزو دارم 

ناراحتم خیلی باید بمیرم اگه کنکور قبول نشم مادرم بیچاره یک هفته است ناراحته میترسه امسالم تراز نیارم ...

ای وای 

مثل بابای من که انتطار بیش از حد داشت همیشه ازم 

نگران نباش همونی میشه که خدا میخواد تو تلاشتو بکن قسمت بود میشه نبودم غصشو نخور حتما خدا برات فکرای بهتری داره