پیدا کنن وبیکارها که واقعا فاجعه است و نبازمندان وجوونامون که بی انگیزه ونا امیدن
و.... در راس همه دعاها ظهور منجی که با روضه
عباس می آید..🤲
خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
شهر ما کار هست ، کارخانه های زیادی نیرو میخوان.کاشان.
الحمدالله کلی گفتم عزیزجوون .خدا برکت
به حرکت هامون بده حاجت دل شمام بخیر
برآورده بشه آمین
خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲
شهر ما کار هست ، کارخانه های زیادی نیرو میخوان.کاشان.
الحمدالله کلی گفتم عزیزجوون .خدا برکت
به حرکت هامون بده حاجت دل شمام بخیر
برآورده بشه آمین