2777
2789
عنوان

قلبم درد میکنه…💔

226 بازدید | 10 پست

این چند وقت اخیر یه بلاهایی سرم اومده که اصلا باورم نمیشه حقم نبود بی آبرو شدم پولمو دزدیدن تهمت زدن بهم الانم یه بیماری گرفتم واقعا نمیدونم کجای راهو اشتباه رفتم نه ادم حرام خوری بودم نه ازارم به یه مورچه رسیده همش میخوام خودمو آروم کنم بگم حکمتی توش بوده لابد ، نمیدونم چرا انقدر اتفاقای بد پشت سر هم برام افتاد 

میشه برام دعا کنید و چند تا دعا بگید بخونم دلم اروم شه مهم تر از همه سلامتیمو به دست بیارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم تو منی یا من توام؟منم دقیقا این بلاها سرم اومده الان مُرده ی متحرک شدم ینی فک کنم ۱۰روزه ک نمیدونم چطوری دارم نفس میکشم اصلا...بیا برای هم دعا کنیم فقط همین از دستمون برمیاد💔

یکی از عزیزان منم همه این مشکلاتی که شما گفتی رو حتی یکم بیشتر تجربش کرد یادم میفته وجودم درد میگیره قلبم تیر میکشه ولی زندگیه دیگه چیکارش میشه کرد فقط باید بگذاری زمان بگذره
اسی قوربون دستت بیا تاپیک آخرم ی لینک گذاشتم اونو گزارش بزن خواهش می‌کنم 🙏

اینهمه اسی حالش خرابه تو میگی بیا تاپیک گزارش کنه

ای خدا

‏موهایمان سفید شد، گفتند ارثیست،راست گفتند؛ ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم.

عزیزم تو منی یا من توام؟منم دقیقا این بلاها سرم اومده الان مُرده ی متحرک شدم ینی فک کنم ۱۰روزه ک نمی ...

امیدوارم دلت آروم بشه عزیزم زمان باید بگذره البته فراموش نمیشه ولی قوی تر میشی 🌼🤍