2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کل بدنتان ؟ یعنی از سرتون شروع میشه

دقیقا کل بالاتنم از سرم به پایین، دلیلشو نمیدونم ولی وقتایی که مثلا خیلی تحت تاثیر قرار میگیرم اینطور میشم ، گاهی هم بی دلیله، دکتر بهش گفتم با چند تا مشکل دیگم گفت استرس، ولی فکر نکنم

دقیقا کل بالاتنم از سرم به پایین، دلیلشو نمیدونم ولی وقتایی که مثلا خیلی تحت تاثیر قرار میگیرم اینطو ...

اها دارو نداد ؟ چه حالتی میشین مثلا؟ حالت تیک عصبیه ؟ یعنی سرتون وست و پاهاتون شروع به پریدن و لرزش میکنن

[من فقط بالا تنم نه پاهام، مثل تیک عصبی میپره دارو بهم پروپرانولول داد چون تپش قلب داشتم اون موقع و ...

اها بله الان خوبین من از تشنج میترسم این همون تشنجه یعنی

[من فقط بالا تنم نه پاهام، مثل تیک عصبی میپره دارو بهم پروپرانولول داد چون تپش قلب داشتم اون موقع و ...

یعنی کل بالاتنه تون یکجا باهم میپره حالت تیک عصبی و بعدا متوقف میشه؟

الان متوقف شده . شما چطور کلش میلرزه یا تیکه تیکه بالاتنه؟ من تنگی نفس و ... داشتم دکتر گفت اعصابه

خداروشکر فکر کنم بخاطر شرایط روحی و استرس زایی بوده که داخلش هستید، تنگی نفس و تپش قلب و حالت تهوع من دوران کنکور داشتم نوار قلب دادم گفت اوکیه ولی خودش با گوشی گوش داد صدای قلبم گفت تند میزنه، اون موقع پای بی قرار هم داشتم و تیک پلک، قهوه و کافئین مصرف نکنید اصلا خیلی خیلی استرس بدتر میکنه. من یکبار هم روانپزشک دارو گرفتم ولی کلا اونقدر تاثیر نذاشت بنظرم تنها راه درمانش همینه که از شرایط استرس زا خارج بشیم....

کلش باهم میلرزه