2777
2789
عنوان

دختر برادرم

552 بازدید | 30 پست

تقریبا ۱۱ یا ۱۲ ساله ست 

مادرش بردتش آرایشگاه براش ناخن کاشته

موهاشو کراتین کرده (همه ی اینا به اصرارِ خود دختر برادرمه)

خیلی راحت بهش اجازه میده آرایش کنه خط چشم‌بکشه

همیشه هم سر اینکه برادرم اعتراض میکنه که نباید این بچه تو این سن این کارارو بکنه با برادرم قهره و دعوا میکنه 

اصلا اجازه نمیده برادرم حتی به دخترشون یه تذکر بده 

همش سر بچه با هم دعوا دارن 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
یکی باید اول زن برادرتو تربیت کنه،بعد نوبت بچه است

متاسفانه به شدت روی اینکه من دارم با دخترم دوستی میکنم و باید با نسل جدید به این صورت مدارا کرد معتقده و پاش ایستاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بچس دختر خواهرشوهر منم تو این سن این کارها رو میکرد پدرش تذکر جدی و شدید داد الان بچه 14_۱۵ساله اعتماد بنفس نداره 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
متاسفانه به شدت روی اینکه من دارم با دخترم دوستی میکنم و باید با نسل جدید به این صورت مدارا کرد معتق ...

بگو لطف کن والد خوبی باش همون کافیه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
متاسفانه به شدت روی اینکه من دارم با دخترم دوستی میکنم و باید با نسل جدید به این صورت مدارا کرد معتق ...

خدا خارج از نوبت شفاش بده،وقتی بچش شد ۱۷ سالش،امیدوارم اون موقع هم بتونه جمعش کنه،کاش قبل از بچه دار شدن،تست عقل و شعور و توانایی تربیت اجباری بود

بگو لطف کن والد خوبی باش همون کافیه

همش با برادرم قهر میکنه سر این دختر و میگه حق نداری به بچه چیزی بگی 

هفته ی پیش به خواست دخترش براش یه تولد گرفت ویلا اجاره کرد با کلی تشریفات و دوستای برادرزادمو دعوت کرد و حدودا ۴۰ تومن خرج کرد سر همین هم باز با برادرم دعواشون شده قهر کرده 

همش با برادرم قهر میکنه سر این دختر و میگه حق نداری به بچه چیزی بگی هفته ی پیش به خواست دخترش براش ی ...

والا چی بگم بعضیا دیگه از اونور بوم افتادن

اخه تو این سن بجا اینکه بگه این رفتار و کارا برا بچم مضره بعدها اعتماد بنفسش بدون این ادا اصولا میاد پایین و و و... 

وقتی از بچگی وارد دنیای بزرگا میکنن بجه رو مثل مو رنگ کردن و... پس فردا که بچه بزرک میشه هیچ چیزی واسش جذابیت نداره با هیچ چیزی بهش اون حس القا نمیشه که زیباتر شده و اعتماد به نفسش کوبیده میشه در نتیجه توی سن ۲۰ ۲۲ سالگی تبدیل به یه دختر افسرده شده

🌙💜

وقتی از بچگی وارد دنیای بزرگا میکنن بجه رو مثل مو رنگ کردن و... پس فردا که بچه بزرک میشه هیچ چیزی وا ...

متاسفانه بیشترش هم تاثیر گوشی و فضای مجازیه

اونکه البتهالبته یجیزی هم که هست اینه که بستگی به جنبه طرف هم داره

بله 

و متاسفانه برادر زاده من میخواد عقب نمونه از این موج 

مادرش هم به غلط حمایتش میکنه

باید کنترل‌ش کرد وگرنه ببخشید سرکش میشه فردا نمیشه دیگه از پسش بر اومد

نمی تونیم دخالت کنیم

همینجوریش زن برادرم با برادرم کشمکش داره و میگه اگه بخوای به بچه گیر بدی میزارم میرم