2821
2789
عنوان

ملاک ازدواج

132 بازدید | 8 پست

تو آشناهای ما دختری هست مذهبی سر ب زیر ب همه کمک میکنه  ک اصلا خواستگار نداره سنشم رفت بالا ولی خدایی خوبه

اهل پسر بازی و اینطورام نیست

اما یکیشون هست جلف ،بی حجاب ،همیشه آرایش کرده و فقط ب فکر ظاهرش و اصلا تو جمع کمک نمیکنه بر عکس مذهبی و غیر مذهبی همه عاشقشن و خودش هیچکس و قبول نمیکنه ازیناست ک امروز با یکی پس فردا با یکی دیگست

ولی خواستگاراش از رفیق بازیشم نیست اونا جدا

همونایی ک از ظاهرم میبینن پیشنهاد میدن بهش یا خانواده پسره 

من بی طرف تعریف کردم برام جای سواله واقعا مگه برای یک عمر زندگی نمیخوان انتخاب کنن؟

تعداد رای : 12
نظرسنجی
مذهبی و آفتاب مهتاب ندیده
0
0%
آرایش کرده و کاملا جلف
7
58%
اخلاقش بنظر مهمه
5
41%

اخه تعریفت ایراد داره کلا

نه مذهبی بودن اون ضامن خوشبختی در اینده و نه اینکه اون به خودش میرسه به معنی اینه که نمیتونه با یه مرد خوب باشه....

الانم که اکثر ازدواجا بعد دوستیه و ادمای مذهبی باید دنبال خواستگار سنتی بگردن که سختیای خاص خودشو داره

امید بذر هویت ماست 💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقبال باید بلند باشه فکر نکنم‌ربطی به آفتاب و مهتاب و جلف بودن داشته باشه

یعنی ی پسر شانسی میره خواستگاری ی دختر؟

یا خانواده پسره موقع عروس انتخاب کردن ب هیچ چیز توجه نمیکنه ک این دختر تو مشکلات چطور قراره پای پسرش وایسته فقط ظاهر مهمه یعنی؟ 

چه دختر چه پسر فرق نمیکنه

یعنی ی پسر شانسی میره خواستگاری ی دختر؟یا خانواده پسره موقع عروس انتخاب کردن ب هیچ چیز توجه نمیکنه ک ...

شما داری دو نفر رو که کلا دنیای متفاوتی باهم دارن مقایسه میکنی برای همین نتیجه ای نداره....

امید بذر هویت ماست 💚🌱
اخه تعریفت ایراد داره کلانه مذهبی بودن اون ضامن خوشبختی در اینده و نه اینکه اون به خودش میرسه به معن ...

آخ ببین من شناخت کامل دارم رو دختره واقعا دختره تنده اخلاقش بی قیدو بنده شما ک نمیشناسی من بگم ک زیرابشو بزنم 

ولی اونیکی وافعا اینجوری نیست 

دوتاشم دوستمه میشناسمشون کامل

یعنی ی پسر شانسی میره خواستگاری ی دختر؟یا خانواده پسره موقع عروس انتخاب کردن ب هیچ چیز توجه نمیکنه ک ...

همه میگن اخلاق مهمه ولی هیچکس کسی که اخلاق خوب داره را قبول نمیکنه میرن دنبال کسی که ظاهر خوبی داره و موقعیت اجتماعی خوبی داره 

من نمیگم چون اون مذهبی پس عالیه یا اون نیست پس خرابه

ولی واقعا ی چیزایی ازش نشنیدم بلکه دیدم ک خدا خودش از سر تقصیراتش بگذره💔

ولی ماشالله ماهی نیست ی خواستگار رو رد نکنه