2777
2789
عنوان

تاحاالا برا اینکه حرص پسری درارید

153 بازدید | 11 پست

بهش گفتین خواستگار دیکه دارین

البته واقعاها ن ب دروغ

چی گفته

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واقعا داشتم گفتمم نمیخوامش کلا خاستگاری رو رد کردم

اون زمانم باهم مشکل داشتیم

هیچی اومد جلو درمون قاطی بود ببا بیرون رفتیم تو خیابون دعوا میکرد باهام میگفتم بابا من کلا رد کردم 

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بله گفتم بی تفاوتی محض!!

وا چرا؟؟؟

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

کسی آدمو به مرزی برسون که بگه خواستگار دارم یعنی اون آدم تموم شدست

البته اگه به شوخی لج و لجبازی باشه اون بحث جداست

کسی که تاریکی رو تجربه کرده؛ قلب مهربون تری داره...!🤍

ارع گفتممثه اینکه مهم نبود براش😑😒

بعد چشد

گفتم ولی نه واسه اینکه حرصش بدم واسه اینکه تکلیف منو بعد دو سال دوستی روشن کنه خسته شده بودم از دو سال بلاتکلیفی دیگه منم ۲۸ سالم بود ۲۰ سالم نبود که برام مهم نباشه چند سال به دوستی بگذرونم نتیجه اشم این شد که الان پنج ساله شوهرمه 

آره گفتم ولی واقعی بود خواستم ببینم تکلیفم چیه منتظرش بمونم یا ازدواج کنم که گفت 2سال بهم فرصت بده منم 2سال منتظرش موندم

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است.