2777
2789
عنوان

تا شنبه برسه من دیوونه میشم

188 بازدید | 17 پست

درد زیربغلم شب و روز برام نذاشته. فکر و خیال داره میکشتم

واسه شنبه وقت دکتر گرفتم ولی تا اون موقع خل میشم

من صبحا که از خواب بیدار میشم هیچ دردی ندارم. تا اواسط ظهر هیچی نیست. ولی یکم که خسته میشم کم‌کم دردم شروع میشه. اول زیر بغل سمت راستم درد میگیره بعد میزنه به کل دستم و بازو و پشت بازوم. زیر بغل هیچ توده ای حس نمیکنم. نمیدونم چرا اینطور شدم. الان اومدم عروسی از صبح تا ساعت شش خوب بودم. یه دور وسط رقصیدم درد زیربغلم گرفت. خدایا خودت به بچه ی دو ساله ام رحم کن

چیزی نیست عزیزم

بخاطر تغییرات هورمونی آدم گاهی اینجوری میشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره. روزی دو بار میزنم. امروز شک کردم بهش. تاریخ انقضاش پاک شده بود. کدشو اسکن کردم دیدم تاریخش یه س ...

مام ک‌الومینیوم داره ب هیچ وجه نزن خطرناکه 

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

چه خبره باباچقدر شلوغش کردیسابقه دیسک گردن نداری؟

به خدا پسرم خیلی بهم وابسته اس. قبلا اصلا برام مهم نبود. الان هزارتا فکر و خیال میاد. این گوگل لعنتی هم کنار همه چی توده و غده و سرطان نوشته.

نمیدونم از گردنمه یا چی

بخاطر مام هست 

کمش کن چون روزنه های عرق و میبنده 

بهم ریختگی هورمونی هم داری دیگه هیچی 

راستی تو سینه ات توده ای چیزی حس نکردی؟ در جهت عقربه های ساعت و طبق عددهای ساعت از بالا به پایین با دوتا انگشتت(اشاره و وسط) ببین توده ای حس نمیکنی؟

🌙💜

نه همون رگ ها و بافت های انگور مانند چیز دیگه ای نبود

خب پس خداروشکر 

نگران نباش 

دوستان هم یکیشون گفت که پرولاکتین بالا داشته مثل شما و اینطور بوده پس خیالتون راحت باشع 

یکم گلاب بخور آرامش پیدا گنی

🌙💜