2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرم ابرسان شیسیدو واقعا واقعا معرکه‌ست قبل اون کلینیک میزدم خوب و سبک و عالی ولی شیسیدو ابرسانیش انگ ...

سیمپل استفاده کردین تا حالا؟

شیسیدو چنده

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

چون پوستم دهیدراته بود آبرسان واقعا برام معجزه کرد 

شوینده ی مناسب پوست (روشن کننده )هم جای جوشام رو خیلی کمرنگ کرد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من بعد از دو ماه تمام مشکلاتم حل شد و عالی شد پوستم قبلش هم لک داشتم هم جوش هم جوش سر سیاه هم دهیدراته بود .

روتینم خیلی طولانی میشه بخوام بگم ولی همه باید سه پخش اصلی روتین رو داشته باشن حتی اگه مشکلی ندارن 

فیس واش سراوی که عالیه

ابرسان کلینیک یا لورال 

مرطوب کننده آنوا یا دیور

یا مرطوب کننده و ابرسان کوزارکس

ضد افتاب شیسیدو یا ایزدین یا سنتلا 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

چ آبرسانی میزنی

سیمپل، راکوتان و ساین اسکین رو امتحان کردم 

هر سه برای من عالی بود 

الان که دهیدراتگی بر طرف شد ساین اسکین میزنم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
وآسه لک چی زدی

گفتم روتینم زیاد بود نمیدونم دقیقا کدومش بالاخره اثر گذاشت ولی برای لک الفااربوتین اوردینری میزدم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑