2777
2789
عنوان

بنظرتون میشه

147 بازدید | 27 پست

فکر میکنم خواسته من اونقدر بزرگه ک باید بیخیالش بشم...خیلی خواستگار دارم بیزینس انجام میدم موفقم تو کارم اما...اتباع هستم سنم تو مدرک شناساییم بزرگ زده شده سه سال چون خب عادیه کسی ک اتباع هست این چیزا عادیه بعد اینکه اون از خونواده سرشناسیه...فکر نکنم بشه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اما نمیدونه من اتباع هستم چندین بار سر بسته بهش گفتم اگه یه مشکل خیلی خیلی بزرگ باشه چیکار می‌کن ...

سربسته چیه رک و راست بهش بگو

پس فردا میگه بهم دروغ گفتی میره پشت سرشم نگاه نمیکنه

از اول صادق باش .

سربسته چیه رک و راست بهش بگوپس فردا میگه بهم دروغ گفتی میره پشت سرشم نگاه نمیکنهاز اول صادق باش .

راستش الان بهونه آوردم و حالت کات هستیم ...رفته سربازی ...ولی خیلی دلم میخواد درست بشه😔

عزیزم رک بهش بگو اون ک دوست داره این چیزا نباید مهم باشه براش اگه دوست داره واقعا پس این مهم نیس حالا یا قبول میکنه یا ن ک بنظرم الان فک نکنم کسی مشکل داشته باشه

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

نه نمیشه خانواده ها راضی نمیشن

اره خب خونواده اون خیلی منو دوست دارن و بهش گفتن ک این دختر خانوم عالیه برات...خونواده خودمم مشکلی ندارن اما خب خونواده ش نمی‌دونم من اتباع هستم

راستش الان بهونه آوردم و حالت کات هستیم ...رفته سربازی ...ولی خیلی دلم میخواد درست بشه😔

تاحالا بحثش نشده ببینی نظرش درباره اتباع چیه؟

بنظرم بهترین راه اینه که رک بگی 

الکیم کات نکن شاید اون مشکلی نداشت 

از همون اول آشنایی باید بهش میگفتی

اصلا فکر نمی‌کردم تا این حد پیش بریم گفتم وسطش نمیتونه تا شیش ماه من اصلا جدی نمی گرفتم ...نمی‌دونستم وابسته میشم نمی‌دونم چیکار کنم