2777
2789
عنوان

پول😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 47 پست

من وضع مالیم عالیه

الان شرایطم خوب نیس

رابطم با ر ل م مادرم فهمیده و محدود شدم از دوستم قرض گرفتم حالا موندم این وسط

وگرنه من رهن و اجاره دوتا از واحدای پدرم مالع منه 

مشکل مالی ندارم الان گیرم فقط

میشه برای رسیدن منو عشقم صلوات بفرستین❤️🥺دعام کنید🥹هرکی صلوات فرستاد بهم بگ منم براش صلوات میفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده نفر دعوت کنی بلو. بانک میشه سیصد

کسی نیس چیکار کنم تاپیک بزنم بنظرت ک بیان بلو؟

میشه برای رسیدن منو عشقم صلوات بفرستین❤️🥺دعام کنید🥹هرکی صلوات فرستاد بهم بگ منم براش صلوات میفرستم
بعضیا گفتن واریز میکنم دقیقا چه ماهی واریز میکنن؟

دروغه

استارتر عکس لباستو‌ بذار اینجا شاید فروش رفت

گراشتم عزیزم

کیف از پارچه خودشم داره بادی هم داره

کسی نیس چیکار کنم تاپیک بزنم بنظرت ک بیان بلو؟

خواهر برادری دوستی کسی نیست اطرافت؟ 

اینجا هم میتونی تاپیک بزنی دیوار و شیپورم دیدم آگهی میکنن

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
تو یکی از تایپیکاش در مورد خواستگارش گفته وضع مالی ما خ خوبه خدا بهتر میدونه و نمیشه قضاوت کرد ولی ت ...

من وضع مالیم عالیه

الان شرایطم خوب نیس

ای بابا🤦‍♀️

من وضع مالیم عالیه

الان شرایطم خوب نیس

خواهر برادری دوستی کسی نیست اطرافت؟ اینجا هم میتونی تاپیک بزنی دیوار و شیپورم دیدم آگهی میکنن

برادرم ندارم خواهرمم بل و بان ک داره

خواهرت نمیتونه بهت قرض بده

ن میدونی چیه

من خودم پول دارم ولی رابطم با دو س پ س ر م مادرم فهمیده ی تایمیه

خیلی محدود شدم حسابام محدود شدن همش

مجبور شدم قرض بگیرم الان گیر افتادم

با خونوادم ب مشکل خوردم وگرنه سیصد برام پولی نیس الان شرایطم بدع

ن میدونی چیهمن خودم پول دارم ولی رابطم با دو س پ س ر م مادرم فهمیده ی تایمیهخیلی محدود شدم حسابام مح ...

کاش داشتم بهت میدادم😔میدونم بی پولی خیلی بده

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
کاش داشتم بهت میدادم😔میدونم بی پولی خیلی بده

قربونت برم عزیزم