2777
2789
عنوان

پول😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 47 پست

کد مورس مخفی شده امروز همستر برای بدست آوردن یک میلیون سکه

کد مورس امروز همستر : KYC

K ▬ ● ▬

Y ▬ ● ▬ ▬

C ▬ ● ▬ ●

برای خط ( ▬ ) باید یکبار نگه دارید دستتون رو

برای نقطه ( ● ) باید یکبار ضربه بزنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو تمیز کاری خونه یه روزه دو برابر سیصد درمیاری

کجادوبرابر این پول میدن برای تمیزکاری

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
نه جدی.البته مشخص نیس چقد ازش دربیاد اخراشه فککنم ولی اپ های دیگم هستن مثل این

مرسییی واقعا خیلی کمک کننده اس پیشنهادت تو این موقعیت😐

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

عزیزم بهت قرض میدم هروقت داشتی حتی یه سال دیگه پس بده

تو یکی از تایپیکاش در مورد خواستگارش گفته وضع مالی ما خ خوبه 

خدا بهتر میدونه و نمیشه قضاوت کرد ولی تو فضای مجازی نباید به همه اعتماد کرد

مرسییی واقعا خیلی کمک کننده اس پیشنهادت تو این موقعیت😐

عجب.خب بنده چه کمکی بکنم.یا به قول بقیه بره  کار کنه  نهایتا.ولی واقعا ازون نات کویین خیلیا دراوردن .حالا میگه  وقتش کمه  مگه کار کنه یا مگه بقیم نظر بدن