2777
2789
عنوان

تجاوزززززز

290 بازدید | 9 پست

هرچی عنوان زدم گف نامعتبر 

فقط تجاوزو  راضی شد انتخاب کنم خخخ

بچم تازگیا با یه بچه ۷ ساله دوس شده اینو نه من خونه شونو میشناسم‌نه خونوادشو دیدم. اونام‌نه مارو می‌شناسن نه چیزی 

سه چهار روزه داره میاد خونه ی ما بازی میکنه یه ساعت پیش پسرم میمونه  و  بعد می بینم خاهر بزرگه ش میاد دنبالش. خیلی بچه مرتب و مودب و آرومه.

هنوز ن مامانش ن باباش ن همین خاهرش منو ندیدن. چون داخل خونه م پیش بچه شیرخوارم میمونم ب پسره میگم اومدن دنبالت برو

از پنجره نگا میکنم 

ولی تعجبم از مادرپدرشه که چجوری بچه شونو میفرستن خونه غریبه. وقتی خونه دایی و عمو دیگه اونقدرا امنیت نداره وای ب حال خونه غریبه ها 

پیش خودشون نمیگن اون خونه ک بچمون میره توش. شاید مرد داشته باشه یه مردعوضی که بچمون ببره تو خلوت یه بلایی سرش بیاره ؟؟!!!

من عمرا بزارم پسرم بره خونه شون.بهشم گفتم‌دم در وایمیسی.اگرم تعارف کرد نمیری 

کلا  بچمو نه خونه ی کسی نه مغازه نه نونوایی هیج جا تنهایی نمیفرستم  اتفاقا نونوایی ده متر با ما فاصله داره و نزدیکه 

ولی خو میترسم. خبرو شنیدید  دیگه بچه ۱۲ ساله رفته  گل فروشی مرتیکه بهش تجاوز کرده من ازین خبرا خیلی میخونم و خیلی بدبینم ب همه

😑 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم بی عرضه نشه الان که زوده ولی بعدهارو میگم با این وسواسی که شما داری کاش هیچ بچه ای طفلی طعم ...

ما بزرگترا باید مراقب باشیم  اتفاق تویه لحظه میفته توی اون چنددقیقه که تنها میفرستیش

😑