2777
2789
عنوان

خیلی خیلی زشتم

68 بازدید | 5 پست

نمیتونم عکس بزارم ولی تاحالا هیشکی بهم نگفت قشنگی یا حداقل خوبی.نوجونم بودم همکلاسیام زیاد روم عیب میزاشتن

الان یه نفر هست تو یه گروه یه عکس فی لتر دار از من دیده و همشش اصرار میکنه باهام باشه و میگه قصدش جدیه و میخواد بیاد خواستگاری ولی سر اینکه زشتم پیچوندمش.بار اولی تیست که این اتفاق میفته

من هیچ پو ئن مثبتی تو زندگیم ندارم،نه باسوادم نه شاغلم نه پولدارم نه قشنگم

احساس میکنم دلیل خدا این بود که منو به دنیا بیاره تا حسرت بخورم و هرروز دلم بشکنه💔😔

طرز فکزت رو عوض کن واقعا حیرت آوره که یه انسان این همه با حرکاتش باعث تخریب و تحقیر خودش بشه ..

تو خودت سعی داری که به بقیه ثاااابت کنی که ک زشتی وگرنه کسی اصرار نداره ک .

ب نظر من هر کسی حداقلش ی زیبایی داره و هیچکسسس بدون زیبایی نیس و تو داری الکی ب خودت تلقین میکنی

طرز فکزت رو عوض کن واقعا حیرت آوره که یه انسان این همه با حرکاتش باعث تخریب و تحقیر خودش بشه ..تو خو ...

نه الکی نیست چرا باید این حرکتو بزنم

یه عمر همه بهم گفتن زشت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو چرا باید حرف همه روت تاثیر بذاره اخه دختر خوب ؟الان من بهت میگم خوشکلی ، تو باید انرژی مثبتا روت ...

من الان ۲۲سالمه

از۱۳سالگی تا۱۹سالگی که مدرسه میرفتم از همه حرف شنیدم و این حرفا با انرژی از بین نمیره

دلم شکسته بخدا 

من الان ۲۲سالمهاز۱۳سالگی تا۱۹سالگی که مدرسه میرفتم از همه حرف شنیدم و این حرفا با انرژی از بین نمیره ...

برمیگرده ب روحیاتت 

من اینجوریم ک ن باشنیدن حرفای مثبت خوشحال میشم ن با شنیدن حرفای منفی ناراحت

سعی کن خونسرد باشی