2777
2789
عنوان

ویدا خودکشی کرد 😐😐😐😐

693 بازدید | 2 پست

اگه نمیشناسی هیچ ولی عکس استوری گذاشت ک حلاام کنید و بعدم عکس قرص برنج .چند تا از پیجا تائیدش کردن دوستاش دارن تسلیت میگن😐😐😐هنوز باور نمیکنم تا جنازشو ببینم

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

کی هست ایشون داستانش چیه

عکسشو ندارید؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

کی هست ایشون داستانش چیهعکسشو ندارید؟

نامزد پیمان ادیداس ک پارسال فوت کرد .امسال با رفیق پیمان ک ابراهام بود بازم نامزد شد چند هفتس جدا شدن ابراهام قرص خورد ولی زنده موند ولی ولی قرص برنج خورد میگن مرده بزن گوگل ویدا افشارعکسو ببین

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷