2789
عنوان

کرم زدن برنح

65 بازدید | 10 پست

دوستان حدود چهل کیلو از برنج هام کرم سفید زده 😭😭😭 چکارشون کنم چندشم شد دیدم 😭😭😭 حیفم میاد بریزم دور برنج ایرانیه 😭😭😭

راهکار بدید لطفااااا

هیچ انسانی ، بر انسان دیگر برتری ندارد ، مگر به مهر🌱

خب بزنه

برنج خوب اینطوریه

بشوری همه شون باآب شسته میشن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بزار داخل حیاط؛ بریز روی پارچه که کرم ها برن 

بعد داخل قوطی پلاستیکی نوشابه بزرگ ها بریز و پُرِ پر کن و درشو محکم ببند

قوطی پلاستیکی رو میتونی از فست فودها یا تالار ها هم بگیری

حبوبات هم اگه زیاد داری میتونی با همین روش نگهش داری

ببین اگه بقیه اغفالت کردن بریزدورو....نخواستی بگوخودم میام همه اش رومیبرم😁😂🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
بزار تو آفتاب تا کرمش بره بازم آدم دلش نمیکشه

اینقدر اروووم حرکت میکنند فکر کنم تو آفتاب هم بزارم نرن بیرون 

خب بزنهبرنج خوب اینطوریهبشوری همه شون باآب شسته میشن

نباید بزنه کررررمه موقع پخت قاطی میشه برنج و میخورن سیاه میشه خراب میشه بعد آدم دلش نمی‌کشه بخوره اونو

ببین اگه بقیه اغفالت کردن بریزدورو....نخواستی بگوخودم میام همه اش رومیبرم😁😂🤣🤣

من مشهدم 😂😂😭😭🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نباید بزنه کررررمه موقع پخت قاطی میشه برنج و میخورن سیاه میشه خراب میشه بعد آدم دلش نمی‌کشه بخوره او ...

نه نمیشه

اندازه مصرف برداربشورکرمهاهمه باآب شسته میشه

من مشهدم 😂😂😭😭🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

منم مشهدم

آخخخخخخخ جوووونننننن🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

عزیزم اینایی که مبگن بذار افتاب فایده نداره برنجت خورد میشه کدم رو کاریش نمیشه کرد بشوری هم تو برنج میمونه شاشه با اب میره کرم نه .کرمش پروانه میشه میچرخن توخونه .تنها راهش اینع پاکش کنی .شاید با برگ درخت گردو بره .ولی با چیز دگ نه

جیش تو این زندگی😒