2777
2789
عنوان

پروستات

2139 بازدید | 21 پست

بچها بابام چند سال پیش عمل پروستات کرده ده سالی میشه ..الان دوباره سوزش ادراد داره و ب راحتی دفع نمیشه ..دکتر گفته پروستاتت روی مرزه بهش دارو دادن ک اگ خدایی نکرده تا یک ماه خوب نشد عمل کنه و این موضوع خیلی نگرانمون کرده ..سرچ کردم گوگل هم همش میاد سرطان پروستات دیگه حالمونو بدتر کرد ..🥲ینی چی اخه سرطان پروستات من نشنیده بودم تا حالا گوگل دیوونم کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آروم باش،تقریبا ۱۰ روز پیش یکی از نزدیکان عمل کرد،حالش کاملاً خوبه،هیچ مشکلی هم نداره خداروشکر،مگه ع ...

پس اون چیه ک سرطان میگن ..بعدش قبل مل تو سونو و ازمایش نشون میده بده و خوبه؟؟لب مرز هم عمل میکنن؟ببخشید این همه تند تند سوال میپرسم اخه کسیو ندارم ازش بپرسم 

پس اون چیه ک سرطان میگن ..بعدش قبل مل تو سونو و ازمایش نشون میده بده و خوبه؟؟لب مرز هم عمل میکنن؟ببخ ...

اشکالی نداره عزیزم،به این طرف طبق ازمایش و سونو گفتن،خوش خیمه اما بزرگ شده،باید عمل کنی،اینکارو کرد،بعد عمل هم گفتن خوش خیم بوده،همه چیز روبه راهه و الآنم رو به بهبوده،عزیز ۹۰ درصد اقایون تو سن بالا دچار مسئله پروستات میشن،انقدر بی دلیل خودتو اذیت نکن

اخه چون یکبار عمل کرده واس بابام خیلی عمل سختی بود واس همین

این شخصی که میگم،کلاً پروستاتش رو درآورد،من شرایط همه رو نمیدونم،اما دکتر ایشون گفته،در ۹۵ درصد موارد،خوش خیمه و مسئله مهمی نیست

یکی از روش های درمانی جدید که برای درمان سرطان پروستات مورد استفاده قرار میگیره درمان با لوتشیوم هست که هسته ای سارا جدیدا به خدماتش اضافه کرده و مراجعه کنندگان از این روش جواب گرفتن