2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جاری چیه بابامن شمارشونم تو گوشیم ندارم اینقد ک بی اهمیتن ، بیخیال

کاش میتونستم باهاشون قطع رابطه کنم بخاطر شوهرم که رابطش به داداشاش خوبه مجبورم اونام تحمل کنم

کاش میتونستم باهاشون قطع رابطه کنم بخاطر شوهرم که رابطش به داداشاش خوبه مجبورم اونام تحمل کنم

کش برادر شوهر منم با داداشش خوب بود ، اصلا سلامم نمیده ب داداشش ، بعد ب شوهر من میگن حرف زنشو گوش میده،😏

من دو شبه تو ترکم😂😂😂ترک غیبت جاری

😂😂 وای ببین منم سعی میکردم بهش فک نکنم بعد یهو یادم اومد چن روز پیش رفتم خونشون دوساعت اونجا بودم یه اب خنک دستم نداد باز حرصم گرفت ادم اینقد خسیس خیلیییی خسیسه

کش برادر شوهر منم با داداشش خوب بود ، اصلا سلامم نمیده ب داداشش ، بعد ب شوهر من میگن حرف زنشو گوش می ...

سم هستن سم خالص اصن من بخدا جیگرم خونه از دستشون ولی مجبوری

میدونی راحت هستم ولی آدم نیاز به رفت و آمد داره ، وقتی فقط سمت خودت باشه همه چی بلد میشه و لی دو طرف باشه شوهره هیچی نمیگه

البته من مادرشوهر و نمی‌ذاره چون خودش با جاریش پوست خانواده شوهر رو کنده الان جلوگیری میکنه  

2790
2778
2791
2779
2792