2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حوصله ندارم برم تاپیک قبل چرا از اومدنش استرس داری

تو عقدم چن ماهه تازه عقد کردیم

هنوز بینمون اتفاقی نیوفتاده بعددچند روز پیش پیام داد برا را ب ط ه کامل .

من نمیدونم چ بهونه ای بیارم و ی مشکلیم هس تحریک نمیشم کلا تاپیک قبل توضیح دادم

بهش بگو فعلا امادگی نداری بمونه برای بعد از کنکور باید شما رو درک کنه 

این هفته هفتخی مهمی هست برای کنکور الان رابطه داشته باشی ممکنه از دخترایی باشی که خیلی درد داری و ممکنه چند روز به خاطر درد از درست بیفتی و این خیلی بده از طرفی هم از لحاظ ذهنی امادگی نداری پس موکول کن بعد از کنکور 

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
بهش بگو فعلا امادگی نداری بمونه برای بعد از کنکور باید شما رو درک کنه این هفته هفتخی مهمی هست برای ک ...

وای بخدا بهش بگم ناراحت میشه و فک میکنه من بهونه میارم کاش بیاد باهاش حرف بزنم

وای بخدا بهش بگم ناراحت میشه و فک میکنه من بهونه میارم کاش بیاد باهاش حرف بزنم

وا یعنی چی ناراحت میشه یعنی انقدر نمیتونه درکت کنه که یه هفته دندون رو جگر بذاره؟واقعا چرا شما فکر میکنید شوهر چیزی گفت برای اینکه ناراحت نشه بی چون وچرا بگید چشم؟برای روح جسم خودت ارزش قائل باش و بهش بگو یک هفته صبر کنه

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»