من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
بهش بگو فعلا امادگی نداری بمونه برای بعد از کنکور باید شما رو درک کنه
این هفته هفتخی مهمی هست برای کنکور الان رابطه داشته باشی ممکنه از دخترایی باشی که خیلی درد داری و ممکنه چند روز به خاطر درد از درست بیفتی و این خیلی بده از طرفی هم از لحاظ ذهنی امادگی نداری پس موکول کن بعد از کنکور
از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀
وای بخدا بهش بگم ناراحت میشه و فک میکنه من بهونه میارم کاش بیاد باهاش حرف بزنم
وا یعنی چی ناراحت میشه یعنی انقدر نمیتونه درکت کنه که یه هفته دندون رو جگر بذاره؟واقعا چرا شما فکر میکنید شوهر چیزی گفت برای اینکه ناراحت نشه بی چون وچرا بگید چشم؟برای روح جسم خودت ارزش قائل باش و بهش بگو یک هفته صبر کنه
از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀