2777
2789
عنوان

شیرم خشک نمیشه

298 بازدید | 13 پست

خانوما خیلی مهمه خواهشا جواب بدین

من ۱ سالو ۳ ماهه که بچم شیرمو نمیخوره و شیرم قطع نمیشه کمه ها در حد ۴ ۵ قطره قرصم خوردم جواب نداده . دکتر آزمایش داد گفت احتما پرولاکتین بدنت بالاس ولی پایین بود کسی بوده مشکل مشابه من داشته باشه

اره من شیرم به شدتتتت زیاد بود حتی زودترم زایمان کردم ولی بازم زیاد بود

من میخواستم همون روز اول قطع شه دیگه دوتا دونه قرص خوردم با شیر دوشم دوشیدم به هفته نکشید قطع شد

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم سه ساله از شیر گرفتم هنوز از سینه م فشارش میدم یه مایع تقریبا زرد رنگ چسب ناکی بیرون میاد

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اره من شیرم به شدتتتت زیاد بود حتی زودترم زایمان کردم ولی بازم زیاد بودمن میخواستم همون روز اول قطع ...

دقیقا منم زود زایمان کردم . من انواع قرص و چرک خشک کن خوردم و دوشیدم فایده نداشت

دقیقا منم زود زایمان کردم . من انواع قرص و چرک خشک کن خوردم و دوشیدم فایده نداشت

ای بابا سخته که . سردرد نداری پرولاکتین بالا باعث سردرد میشه

نه آزمایشم امروز جوابش اومد در کمال تعجب پرولاکتینم پایین بود

خب خداروشکر دیگه دست نزن پس بهش بزار خودش کم کم میره

راستی من روزای اول آب یخ مامانم میزد به س...نه هام میگفت قدیما میگفتن شوک بهشون بدی سریع خشک میشن 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز