2777
2789
سلام عزیزم دکترتون گفته درمان نداره یعنی حتی اگر ویروس دفع بشه ؟

سلام عزیزم ببخشید من دیر به دیر میام 

دکترم هما بهرامی بیمارستان صارم هست خیلی دکتر خوبیه هم اخلاقی هم حس مسئولیتی که داره آزمایشی که آرمین دادم بردم پیش دکتر بهتاش ایشونم دید و باز خودش کلونوسکپی کرد خداروشکر گفت خوبه و اون نوع های خطرناکم تو آزمایش نشون داد که وارد سلول نشدن من اسفند 97 بود رفتم گفت تا یکسال دیگه نمیخواد چک کنی. نگران نباشید فقط حواستون بهش باشه و چک کنید سر تایم

سلام بله درسته خیلی ها خوب میشن و ویروس رو‌دفع میکنن ولی کولپوسکوپی رو حتما برو چون یه راه تشخیص ...

سلام عزیزم میشه بگی الان ک شما دوسال از ابتلا گذشته تونسی دفع کنی یا نه؟منم نوع ۱۶ رو دارم،امید داشته باشم،ویتامین ها رو بخورم؟شما چی مصرف میکنی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم من یه سوال داشتم اگه دیدی جواب بده من سه سال پیش عفونت واژن خبلی بدی گرفتم رفتم دکتر پاپ اسمیر ...

سلام دوستان منم 21سالمه دارم اما به دهانه رحمم نرسیده چکار کنم ازمنم دفع بشه؟ 

عزیرم من یه سوال داشتم اگه دیدی جواب بده من سه سال پیش عفونت واژن خبلی بدی گرفتم رفتم دکتر پاپ اسمیر ...

سلام دوستان منم 21سالمه دارم اما به دهانه رحمم نرسیده چکار کنم ازمنم دفع بشه؟