2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سال گذشته خيلي اتفاقي متوجه شدم كه ويروس اچ پي وي دارم و پيگيري براي درمان رو شروع كردم خوشحال م ...

سلام نیلی جان من تقریبا دوسال پیش متوجه یه زیگیل خیلی خیلی کوچولو شدم رفتم دکتر برام کرایو کرد پاپ اسمیر دادم هیچ مشکلی نداشت بعد از اون هم چیزی ندیدم به نظرت الان کامل از بین رفته یا باید باز پیگیر باشم

سلام . من ویروس اچ پی وی نوع پر خطر شماره ۳۱ را داشتم حتی زخم دهانه رحم داشتم که فریز کردم . و کولپوسکپی هم‌دادم که خوشبختانه سالم بودم. امسال باز پاپ اسمیر دادم و ویروس دفع شده بود . خداااااا را شکر 🙂 من یه سری داروی ویتامین مصرف کردم به تحویز دکترم که خیلی رو نظم نمیخوردم اما واکسن گارداسیل را زدم ۲ دوره که دوره سومش دیگه پیدا نشد . ان شاا... همگی دفع میکنید . 😍

من الان دفع کردم بعد سه سال

سلام گلم من نتیجه پاپ اسمیرم مثبت شده خیلی نگرانم یه دختر دوساله دارم میشه درخواستمو بپذیرین راهنمایی میخوام ازتون خدا خیرتون بده

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
عکس پاپ رو بده

چشم من زیاد وارد به سایت نیستم الان تمام سعیمو میکنم بفرستم اگه هم مشکلی ندارید شمارمو بفرستم براتون تو وات بفرستم براتون

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون