2777
2789
عنوان

سلام چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 39 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییییییییییی دارم خودم و تو اون حالت تصور می‌کنمخیالت راحت تا الان خیلی سوتی دادم ج ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وایی منم یبار اومدم برم اونور جدول افتادم تو جدول 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وایی منم یبار اومدم برم اونور جدول افتادم تو جدول

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من و ببخش خیلی خندیدم بهت حلال کن❤️🤣🤣🤣

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من و ببخش خیلی خندیدم بهت حلال کن❤️🤣🤣🤣

از شیر مادرتم حلال تر عزیردلم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

فداتشم🤣🤣🤣وای میترسم سرم بیاد

نترس عزیزم بخای نخای کارماشو پس میدی😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣نهههههه توروخدا

چرا عزیزم‌میخندی دیگه قشنگم چرا کارما بعضی وقتا خوبه عه نه نیار یکباره دیگه😂😂😂😂زود تموم میشه دل ملتم شاد میشه

چرا عزیزم‌میخندی دیگه قشنگم چرا کارما بعضی وقتا خوبه عه نه نیار یکباره دیگه😂😂😂😂زود تموم میشه دل ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣با قسمت آخرش موافقم 😍😁

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣با قسمت آخرش موافقم 😍😁

😂😂😂😂🌹