2777
2789
عنوان

سلام چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 39 پست
ای جانم عزییییزم😔فک کن امروز با کلی زحمت پا شدم رفتم کلاس یهو وسط کلاس یه استاد مرد اومد دقیقا نشست ...

عجب کراش تو کراشی شد عزیزم اشکال نداره استرس داشتی ولی تصورت کردم عزیزم 🥹😂

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

عجب کراش تو کراشی شد عزیزم اشکال نداره استرس داشتی ولی تصورت کردم عزیزم 🥹😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دوران جوونی و خامی عزیزم🤣🤣وای دقیقا اصن تا رسیدم خونه مردم و زنده شدم😂😁

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دوران جوونی و خامی عزیزم🤣🤣وای دقیقا اصن تا رسیدم خونه مردم و زنده شدم😂😁

خدا نکنه ولی روزه باحالی داشتی 😂😂

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

خودمم یادش میفتم خندم میگیزع و عصبانی هم میشم😂😂😂

اقا پیشت بودم از خنده منفجر میشدم😂😂

اقا پیشت بودم از خنده منفجر میشدم😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی بی ادبی واقعا که

ظهر از خواب بیدار شدم ، مامانم آشپزخونه رو شسته بود بعد من نمیدونستم تو عالم خواب و بیداری رفتم تو آشپزخونه خوردم زمین😂 خواهر 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی بی ادبی واقعا کهظهر از خواب بیدار شدم ، مامانم آشپزخونه رو شسته بود بعد من نمید ...

اقا ببخشید ولی تو خیابون باید تو اون حالت میخوردی زمین 😂😂😂

می‌گذرانیم مثل هر روز

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
خیلی نامردی🤣🤣🤣🤣🤣صدا بمب دادم ینی

چکارت کنم تواین شرایط که همه زمین وزمان دست به دست هم دادن کراشاتو ببینی اگه زمینم میخوردی یا پات پیچ می‌خورد خدایی نکرده عالی میشد 😂😂😂😂

می‌گذرانیم مثل هر روز

عزیزدلم ایام ب کامت

چکارت کنم تواین شرایط که همه زمین وزمان دست به دست هم دادن کراشاتو ببینی اگه زمینم میخوردی یا پات پی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییییییییییی دارم خودم و تو اون حالت تصور می‌کنم

خیالت راحت تا الان خیلی سوتی دادم جلوشون

یه بار پارسال کراش مو دیدم داشتم نگاش میکردم با گوش رفتم تو تیر برق😃کلم منفجر شد

یه بار اون کراش ۱۴ سالگی م داشت نگام می‌کرد اومدم پام و بزارم لبه جدول زیر پام خالی شد پخش زمین شدم

سلام رفیق تاپیک آخرم کسی راهنماییم نکرد عصبیممیشه راهنماییم کنی🥺😂🙏🏻

گفتم عزیزم راهنمایی خواستی درخدمتم