2777
2789
عنوان

به چرچیل میگن

3482 بازدید | 18 پست

بهش میگن چیکار کردی انقد عمر کردی (چرچیل تا حدود 90 سالگی یا شایدم بیشتر زندگی کرده) 

جواب میده :تو کل عمرم یه ساعتم ورزش نکردم 

هر روز سیگار برگ کشیدم 

و هروز مشروب خوردم 😂

کلا به شدت ادم شوخی بوده و یه خاطره جالب هم ازبچگی چرچیل بگم 

میگن یه روزبا  پسرعموش و دادشش بازی میکرده و اونا  دنبالش بودن بعد روی یک پلی گیرش میندازن دادشش یه طرف پل بوده و پسر عموش طرف دیگه ای پل بوده وبعد

چرچیل که نمی خواسته ببازه خودشو از بالای پل پرت میکنه پایین 

و آسیب جدی هم میبینه 

خلاصه از بچگی شکست ناپذیر بوده و برخلاف بقیه کشور هاکه سریع تسلیم هیتلر میشدن  جلو هیتلرم کوتاه نموم و جنگید

و در آخر بگم که 

درسته از نظرما آسیایی ها چرچیل به عوضی هست و ولی از نظر خود انگلیسی ها چرچیل یه اسطوره هست و خیلی کارا برای انگیس کرده خیر خواه کشورش بوده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره انگلیسی ها خیلی به شخصیتش احترام  میذارن

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

همه شخصیتای تاریخی داستان خودشون دارن.. نشون میده ادما همونقدر که برای به عده منفورن برای یه عده دیگه مقدسن.. بیشتر به شخصیتای قدیمیی تر تاریخ علاقه دارم.. حس میکنم چیزی که ازشون بجا مونده کمتر تحریف شده.. مثل بالدوین چهارم(پادشاه اورشلیم) یا پادشاه های حکومت بیزانتیس و رومانی مقدس... داستانشون جالبه

خودش نمیدونه ولی داره ازشون تعریف می کنه ایده ساخت تانک رو چرچیل داده

در حقیقت سوینتون در انگلستان برنامه ساخت و استفاده از تانک رو داد نه چرچیل

چرچیل رو همه به سیاست می‌شناسن ولی نقاش و نویسنده قهاری بود و نوبل ادبیات هم برده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
در حقیقت سوینتون در انگلستان برنامه ساخت و استفاده از تانک رو داد نه چرچیلچرچیل رو همه به سیاست می‌ش ...

من شنیدم چرچیل گفته که یه چیزی بسازین که مثل کشتی باشه و لی روی زمین بره 

بعد تانک رو ساختن 

یعنی خودش نساخته 

ولی ایدش رو داده