2777
2789
عنوان

لنزم خراب شده

545 بازدید | 14 پست

سلام میشه کمکم کنید؟ من یه لنز هفته پیش تو ارایشگاه برام گذاشتن برام .بعد مجلس اونو گذاشتم تو جا لنزی ک قبلا داشتم که لنزشو دور انداخته بودم  

حالا اومدماستفاده کنم چشامو میزد نتونستم تحمل کنم دراوردم.

چیکار کنم خراب شده؟؟یا کثیف بوده؟؟

چجور تمیزش کنم چشامو نزنه؟؟؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دستات رو بشور 

تو ی ظرف تمیز مایع لنز بریز لنزارو بزار توشو در بیار

مث ی حالت آبکشی  کردن 

بعد تو جا لنزی مایع لنز بریز و لنزارو بزار توش

بعد بزار تو یخچال لنزارو

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

پس باید با مایه لنز قشنگ لنز و بشوری کف دستت 

با انگشت اشاره 

قبلش باید دستتو با صابون بشوری  

با مایع نشور لیز میمونه 

من پونزده ساله لنز طبی میندازم چشمم

یه خواننده ی سایت سالها خاموش .....
پس باید با مایه لنز قشنگ لنز و بشوری کف دستت با انگشت اشاره قبلش باید دستتو با صابون بشوری با مایع ...

دستمو بامایع ظرشویی شستم خشک کردم با دستمال کاغذی اشتباه؟؟؟؟؟

پس باید با مایه لنز قشنگ لنز و بشوری کف دستت با انگشت اشاره قبلش باید دستتو با صابون بشوری با مایع ...

کس دیگ میزاره برام خوبه ها ولیخودم میزارم اینجور میزنه چشممو نمیتونم پلک بزنم زیر پلکم انگار اشغال باشه

باصابون بشورم اوکی؟؟

دستمو بامایع ظرشویی شستم خشک کردم با دستمال کاغذی اشتباه؟؟؟؟؟

اره اشتباهه  دستتو با صابون بشور و خشک نکن با چیزی  پرز میره تو چشم  میزنه چشمو  بعد لنز رو با نوک انگشت بزار کف دست دیگت و روش مایع لنز بریز و با نوک انگشت آروم کف اون دست بمال رو لنز تا احساس کنی تمیز شده بعر چند قطره جدید بازم روش مایع بریز و آروم با همون انگشت برش دار از زیرش و بزار مستقیم رو قسمت رنگی چشم  . یک  ثانیه پلک نزنی راحت میشه گزاشت

لنز زیرو رو ک نداره؟؟؟

چرا داره زیر و رو هم داره . 

بزار رو انگشتت بیارش بالا خوب نگاه کن اگر مثل کاسه گرد هست و لبه هاش گرد به داخله درسته .

اما اگر لبه هاش خیییلی بازه رو به بیرون و عین نعلبکی هست  پشت و رو شده و نمیخوابه رو چشم 

باید  برعکسش کنی