2777
2789
عنوان

زنان پزشک

121 بازدید | 8 پست

سلام من قبل ازدواجم بهم تجاوز شد و اگ خانوادمم میفهمیدن میکشتنم مخصوصا بابام 

تا یه آقایی اومد ت زندگیم اول دوست شدیم بعد گفت میخام برا ازدواج بیام جلو و منم بهش،گفتم ولی نگفتم تجاوز شده گفتم خودم اینکارو کردم چون دقیقا همون زمان افسردگی داشتم گفت مشکلی ندارم راستشو گفتی بهم.الان بعد یک سال زندگی من متوجه شدم داره بهم خیانت میکنه و با همکارای خودمه بهم میگه میرم ب همه میگم از اول دختر نبودی ب نظرتون برم پزشک قانونی متوجه میشن ک دخترگی من رو کس دیگ ای برداشته یا ن من با شوهرم تو این یک سال رابطه داشتیم اونم زیاد میخام بدون فهمیده میشه

حالا شما ازدواج کردی رابطه هم داری الانم میخوای بعد چند سال تجاوز پزشک قانونی مشخصش کنه مگه میشه 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

یعنی فهمیده نمیشه من برم پزشک قانونی اخه شوهرم هرچی پول طلا داشتم سر این موضوع ازم زده ک دهنمو ببنده منم فقط سکوت کردم الان مدام میگه اگ بخای مهریه بگیری میرم ب همه میگم 

حالا شما ازدواج کردی رابطه هم داری الانم میخوای بعد چند سال تجاوز پزشک قانونی مشخصش کنه مگه میشه

نمیخام ک اینو ثابت کنم بهم تجاوز شده میخام بفهمم تو پزشک قانونی فهمیده میشه ایا ن 

من هیچ ضعفی نشون ندادم گفتم هرکاری میخای بکنی بکن منم همه پیامکایی ک بهم خیانت کرده دارم

ضعفت این بوده طلاهات رو دادی.الانم دیوار حاشا بلنده.بگو چون مچش رو با خیانت گرفتم تهمت میزنه.تو پاکی گناهی نکردی بخوای بخاطرش سرزنش بشی