2777
2789
عنوان

یه نظری بدید

39 بازدید | 0 پست

یک ماهه کارمون تعطیل شده  یعنی سر کار نمیریم من مدرک ارشدمو به تازگی گرفتم زن مدیر دانشجو بود خواست بهش کمک کنم واسش پرو پوزال درسی  دانشگاهشو من بنویسم  اصلا اینکاری که میخواستم واسش کنم جز وظایف من نبود ولی خواهرانه  قبول کردم و نوشتم تموم شد خودش ک هیچی بلد نبود الکی دستور میداد که اینجاشو اینجور بنویس گفتم بابا این درسته یه روز تعطیبهم گفت بیا این یه خط ویرایش کن با شوهرش بهم وسط راه زنگ زد عجله کردم داشتم از وسط خیابون رد میشدم ماشین از پشت بهم زد من زنگ نزدم ۱۱۰  فقط استرس اونو داشتم که کارش دیر نشه وقتی رسیدم محل کار وایساد بدتر مسخرم کردن و تحقیرم با خنده

بجا اینکه دلش بسوزه واسم فقط فکر کار خودش بود

بعد خودمو  رسوندم بیمارستان چون درد پاهام خیلی شدید بود دکتر ازم عکس گرفت گفت نضف  رباط صلیبی و منیسک دوتا زانوهات پاره شده میگه خودش ترمیم نمیشه و جوش نمیخوره باید مراقب باشی که کامل نشه چیز سنگین بلند نکنی از دستشویی فرنگی استفاده کنی از پله بالا نروی.  دویدن ممنوع   ورزش ممنوع تا آخر عمرت باید رعایت کنی یعنی تا اخر عمر بخاطر کار اون خانم بدبخت شدم که منو روز تعطیل به من گعت بیا کارمو انجام بده

بنظرتون برم محل کا بگم بخاطر زن شما بود روز تعطیل اومدم چون یع زنگی بعدش نزد احوالمو بپرسه

یا بیخیالش شم 

نمیدونم چیکار کنم یه نطری بدید